Slušanje muzike preko bluetooth slušalice-iPhone5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Slušanje muzike preko bluetooth slušalice-iPhone5

19.05.2013 | 21:27
Pozdrav! Molim vas može li mi netko pomoći kako da bi mogao slušati muziku preko bluetooth slušalice po mogućnosti bez jailbreaka ili aplikacije za plaćanje. Hvala! LP.
Tema zaključana.
19.05.2013 | 21:31
Bluetooth periferni uređaj to mora podržavati. Sam iPhone podržava. Ja nemam bluetooth slušalicu, nego bluetooth handsfree ugrađen u auto i normalno se preko njega može slušati glazbu (odnosno audio-knjige u mom slučaju) s iPhonea.

Dakle, ako kod tebe to ne radi, to je zato što ti slušalica to ne podržava.
Tema zaključana.
19.05.2013 | 22:24
Pomoću slušalice kada na njoj držim gumb se aktivira Siri i mogu govoriti i čujem u slušalici odgovore od Siri no ne mogu slušati muziku koju imam na iPhonu.
Tema zaključana.
19.05.2013 | 22:32
Nije to ista stvar. Bluetooth slušalica ti mora omogućavati mod playbacka preko BT. Razlika je u tome što taj mod inicira telefon, bez pritiskanja ičega na slušalici, a da pri tom nisi aktivirao telefonski poziv.
Tema zaključana.
19.05.2013 | 23:04
zanimljiva stvar, jucer sam imo iphone ukopcan u aux, i sluso muziku, i slusalica u uhu za handsfree, reko sam siri da nazove frenda, i dok je zvonilo, prebacilo je muziku na slusalicu, nisam mogao vjerovat, jer sam probavao to prije. sada opet nece, jer ne podrzava pa je valjda doslo do neke zabune misleci da je bluetooth slusalica i za muziku
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava