Push notifications
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Push notifications

23.05.2013 | 16:14
Pozdrav

Imam 1 problem sa iphone-om 4.Ne dobivam obavijesti, npr kad dobijem neku poruku na fb-u ili u messengeru...Imam sve ukljuceno u postavkama i na facebooku da dobivam obavijesti...I kad mi u pozadini radi fb i messenger i dalje ne dobivam obavijesti...Jel zna netko kako da popravim to?Jos nesto...jel moguce ikako da dobivam obavijesti i za viber kad je iskljucen (kad ne radi u pozadini) ?

Hvala
Tema zaključana.
23.05.2013 | 16:21
Idi u postavke na iPhoneu u obavijesti i provjeri postavke za navedene aplikacije da li se nalaze u centru za obavijesti, a onda i dodatne postavke za svaku posebno. Treba odrediti da li želiš da ti se prikazuju kao Banneri ili kao Alarmi te, Bedž ikone i zvukovi. Također se dodatno može uključiti prikazivanje na zakklj. zaslonu.
Tema zaključana.
23.05.2013 | 16:25
Sve mi je to ukljuceno.Jeli mi moraju aplikacije biti aktivne u pozadini...ja uvijek iskljucim procese (2 stisnem na home i iskljucim sve) ?
Tema zaključana.
23.05.2013 | 16:46
Koliko je meni poznato neke aplikacije ne moraju biti pokrenute da bi davale obavijesti. Onda još idi u postavkama provjeri postavke lokacijskih usluga. Akoti je to sve uključeno, ali ti i dalje ne dolaze obavijesti onda provjeri da ti je Ne uznemiravaj isključen.
Tema zaključana.
23.05.2013 | 16:50
Lokacijske usluge su mi ukljucene i za fb i za messenger i viber...ne uznemiravaj mi je iskljucen
Tema zaključana.
23.05.2013 | 16:56
Dakle, sve je uključeno, ali ne radi. Jedino što mi još pada na pamet, a da me ne boli, jest da ga probaš restartati. Ako ni to ne pomogne, onda će se možda naći neka srodna duša koja je imala sličan problem da ti pomogne.
Tema zaključana.
23.05.2013 | 17:12
I jos nesto.Kad udem u postavke-obavijesti imam sliku od ne uznemiravaj i nemogu to promijeniti..kad udem u to imam ukljuceno ponovljeni pozivi,dozovoli pozive od OMILJENIH i iskljuceno zakazano
Tema zaključana.
23.05.2013 | 17:35
Ako ti je odmah u postavkama kad uđeš isključen prekidač za Ne uznemiravaj onda je to isključeno bez obzira na druge postavke i obavijesti bi trebale raditi za one aplikacije za koje je to uključeno i postavljeno.
Tema zaključana.
23.05.2013 | 21:02
I dalje nedolaze obavijesti (( ... zna li itko kako da rjesim ovo molim vas
Tema zaključana.
23.05.2013 | 22:32
Pa ako ti ništa od toga ne pomaže, probaj onda ne isključivati procese.
Tema zaključana.
23.05.2013 | 22:38
i dalje ne dolazi za fb i messenger al za viber kad radi u pozadini
Tema zaključana.
26.05.2013 | 04:01
izbrisi messenger i ostavi samo facebook i dolazit ce ti obavjesti normalno tako je meni bilo godinu dana sve sam probao ali radi samo kada izbrisem messenger.
Tema zaključana.
26.05.2013 | 13:48
Ako ti jos nije pomoglo probaj ovako: Izbrisi aplikacije koje ne rade, hard reset, kad se upali mobitel, pobrisi sve postavke, hard reset pa probaj opet instalirati aplikacije koje su te zezale pa bi te opet treba pitati "do you want to push" stisnes OK pa ce bi trebalo raditi.

Ako si za probaj pa javi!
Tema zaključana.
28.05.2013 | 13:10
Nije pomoglo ni da izbrisem messenger ni ovo iznad sa hard resetom
Tema zaključana.
28.05.2013 | 13:12
jel ti se to dogada na 3G ili na Wifi?
Tema zaključana.
28.05.2013 | 21:34
wifi
Tema zaključana.
29.05.2013 | 14:22
Cudan problem. Probaj resetirati jos jednom postavke i restore softwarea. Ak to ne pomogne onda ne znam sta bi pomoglo.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava