Dilema: upgrade s iPhone 4 na iPhone 5 ili ne?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Dilema: upgrade s iPhone 4 na iPhone 5 ili ne?

24.06.2013 | 00:59
Meni je iPhone isplativ uređaj jedino pod uvjetom da se JB-a kad-tad, u suprotnom mi nije vrijedan te cijene po kojoj se naplaćuje. Android uređaji mi se čini daleko isplatljivijima za moje potrebe, no iskreno, ne sviđa mi se to OS sučelje niti dizajn Galaxya za kojeg bih eventualno bio zainteresiran, a odgovara mi i puno manja veličina ekrana na iPhoneu. Zasad sam zadovoljan iskustvom rada na JB-u pa ne vidim zašto ne bih nastavio držati se iOS-a.
Tema zaključana.
21.07.2013 | 01:52
No, eto, da dam kratki update.

Na kraju sam se ipak odlučio za iPhone 5 jer sam imao veoma povoljnu ponudu za maksimalno očuvan uređaj pod garancijom, korišten svega dva mjeseca.

Baterija je, za razliku od mnogih infoa koje sam ranije dobio, i više nego dobra, u svakom slučaju bolja od iPhonea 4 kad sam ga bio nabavio. Preko 3G bateriju ždere užasno, da, no ja sam uglavnom doma pa je uređaj non-stop na Wi-fiju. Uključeni su auto svjetlina, četiri mail akaunta na pushu, a ostalo uključujem prema potrebi jer mi tako odgovara. Punjenjem pomoću Battery Doctora uredno dobivam 10-11 sati korišenja te dva do dva i pol dana u pripravi. Uređaj koristim za surfanje, mail, what's up, viber, pozive, fotkanje i tu i tamo slušanje glazbe i malo gledanja videa.

Jedina zamjerka mi je što na cellular data, kada je mail na pushu ili auto-fetchu neprestano troši podatke, oko 1-2 kb svakih par sekundi, što pojede paket brzo. Vjerojatno je riječ o nekom bugu, no nisam našao način kako da ga ispravim. Nije pomogao ni restore i set as new phone.

Ugl. ja sam zasad i više nego zadovoljan.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Prijava