iPhone disabled pomoć
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone disabled pomoć

26.06.2013 | 20:26
Imam iPhone 4S kojem je šifra upisana krivo previše puta i sad kaže da je disabled. Mogu li ga ikako probuditi osim da radim restore iz DFU moda?

Ne želim restore jer želim sačuvati iOS 5.1.1 koji je sad na njemu. A i nemam karticu mreže na koju je zaključan pa ga neću moći aktivirati.

Ako baš budem morao napraviti restore, postoji li nešto za otključavanje zadnjeg iOS-a? Gevey, xsim ili nešto slično?
Tema zaključana.
26.06.2013 | 21:29
Ovakva pitanja uvijek postavljaju znak upitnika na legalnost posjedovanja uredjaja.
Uz ovu sumnju, da li je netko spreman dati pomoc?
Tema zaključana.
26.06.2013 | 21:34
Slažem se. To zvuči kao da je uređaj ukraden.
Tema zaključana.
26.06.2013 | 21:40
Svjestan sam toga. Nažalost ne postoji način na koji ikoga preko interneta mogu uvjerit da nije ukraden. Samo mogu zamolit za pomoć ako će mi netko vjerovat na riječ.

Šifru sam dobio i unio zadnji put kad mi je ponudilo tu opciju, ali i dalje kaže da je disabled. Sad traži aktivaciju, a za to ću morati pronaći original karticu.
Tema zaključana.
26.06.2013 | 21:55
Vjerujem ti da nisi ti taj koji ga je ukrao, no jesi li siguran da tebi netko nije prodao ili poklonio ukradeni uređaj?
Tema zaključana.
26.06.2013 | 22:21
A tu ne možeš nikad bit siguran. Vjerujem osobi koja mi ga je dala. Ali ne poznajem osobu od koje ga je ona dobila.

Ali dobio sam šifru na koju mi iPhone nije rekao Wrong passcode pa pretpostavljam da ipak nije ukraden. Vidit ću kad nađem original karticu. Ako ga aktivira, znači OK je. Ako opet traži passcode, nije OK.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava