GEVEY KARTICA
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

GEVEY KARTICA

10.07.2013 | 00:57
Pozz, lik mi je prodao iphone 4 i rekao da je otkljucan na sve mreze s gevey karticom.Kad sam kupio mob. dobio sam tu gevey karticu i nisam ju ni probavao,te sam odmah kupio t mobile karticu jer sam mislio da je mob otkljucan!!No ja sam tu gevey karticu izgubio i danas sam saznao da mob neradi na sve mreze...E sad, koliko kosta otkljucavanje iphonea 4 i jel normalno ak mi na utoru gdje ide sim kartica pise "gevey" malim sivim slovima? I ak je moguce kako mogu saznat na koje sve mreze mi je mob otkljucan...
Tema zaključana.
10.07.2013 | 02:00
Napiši koji je to iPhone, koji je iOS na njemu i koji je BaseBand (Modem Firmware)...
Također, kada je mob. aktiviran (datum kupnje ili prve aktivacije)? Obzirom da se radi o iP4, moguće da mu ubrzo izlazi ugovorna obveza (2 god.) pa je davatelj usluge dužan -na zahtjev- besplatno ga otključati...

Ako ti zatreba, imam ja jednu Gevey karticu za iP4 koja čuči u ladici...

A za soft. otključavanje iPhone; evo ti link na aktualnu temu ovdje: www.jabucnjak.hr/forum/iphone/113014-iph...a-na-jabucnjaku.html
Tema zaključana.
10.07.2013 | 02:07
Odakle si? Imam Iphone 4 , ios 6.1.3 i nez koji modem nie mi mob tu sutra cu ti rec
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava