Backup i restore sa starog na novi iPhone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Backup i restore sa starog na novi iPhone

13.07.2013 | 09:20
Stari iPhone 3GS pokazuje znakove umora pa sam nabavila drugi isti takav. Zanima me mogu li sve postavke, podatke i programe backupom prebaciti na drugi. Naime stari je bio jailbreakan a novi nije pa ne znam da li je to bitno.
Zahvaljujem
Tema zaključana.
13.07.2013 | 10:47
Koliko znam, SMS-ove i postavke programa (pozicije u igrama) ne prenosi. Ostalo DA. Ovo za JB neznam.
Tema zaključana.
13.07.2013 | 10:52
JB se nemoze prenijeti,sto se tice SMS-ova i ostalih stvari koristi iPhone explorer
Tema zaključana.
13.07.2013 | 12:38
Ako povučeš backup na novi iPhone prenijet će ti sve što si imao na starom (uključujući SMS), osim jailbreaka i svega vezanog uz jailbreak.
Tema zaključana.
13.07.2013 | 13:38
Bitne su mi postavke svih mail adresa i aplikacija i muzike koju imam na njemu. Jailbreak mi ne treba a stari sam kupila s njime. Jedino me brinulo da zbog togq ne bi zeznula novi
Tema zaključana.
13.07.2013 | 14:57
Prvo u iTunes provjeriš da je isključena automatska sinkronizacija, onda spojiš stari iPhone i desni klik na njega te u izborniku odabereš Backup. Kad završi, odspojiš stari i spojiš novi iPhone, opet desni klik na njega i odabereš Restore, sačekaš da odvergla svoje i to je to.

Ako si stari iPhone prije sinkronizirala sa dotičnim računalom s iTunesima tim bolje jer će ti onda i na novi prebaciti aplikacije i multimedijalne datoteke, glazbu i ostalo. Dakle, bitno je da u iTunesima na računalu imaš sve aplikacije i glazbu koju imaš na starom iPhoneu, jer backup njih ne sprema, već samo listu onoga što je na njemu, pa prilikom vraćanja na novi iPhone restoreom moraju biti prisutne u iTunes medijateci.

Kako je već prije navedeno, jailbreak se ne može prebaciti i sve ono što je bilo na starom iPhoneu instalirano preko Cydie na novom se neće pojaviti. ja sam u više navrata backupom prebacivao podatke sa starog jailbreakanog iPhoena na novi bez jailbreaka i nisam imao problema, ali uvijek postoji mala mogućnost da negdje zapne. No, dok god imaš stari iPhone pri ruci nemaš straha od gubitka jer se postupak može ponoviti.
Tema zaključana.
13.07.2013 | 15:24
Sank zahvaljujem na detaljnim uputama
Tema zaključana.
13.07.2013 | 16:58
Samo bi dodao da ako imas backup zasticen lozinkom, tada ce se sa restore-om povuci i lozinke za mail, WiFi, VPN, ...
Obicni backup>restore ne prebacuje lozinke pa ih treba naknadno rucno upisivati.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava