Problem sa pokretanjem 4s
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem sa pokretanjem 4s

23.09.2013 | 20:09
Drustvo novi sam ovdje pa ako sam nesto fulao ne zamjerite. Naime imam problem s iphone 4s. Azurirao mi se preko wifi-a u kuci, medutim nisam vidio jer sam zurio na posao i pokupio sam ga. Buduci da je izgubio vezu s wifi mrezom prekinuo je azuriranje i ugasio se... Sada kada ga idem upaliti pojavi se jabuka i nakon par sekundi usb kabel i povise njega plavi krug i u njemu pise itunes. Kada ga prikopcam na itunes pojavi se obavjest da se mora nadograditi, kada stavim nadogradnju nakon par minuta se pojavi obavjest greska 3194... Moze li mi netko pomoci da ga nekako vratim u zivot? (((
Tema zaključana.
23.09.2013 | 20:20
Da li je radjen nekada JB na tom racunaru,ako da edituj Host file.Ubaci telefon u DFU mode i uradi restore.
Tema zaključana.
23.09.2013 | 20:23
kako da ga ubacim u DFU mod? A na racunalu nije nikada raden JB. Ako ti nije problem objasniti kao da uradim?
Tema zaključana.
23.09.2013 | 20:36
evo prati ovaj video

Tema zaključana.
23.09.2013 | 21:49
Pokusao, i udem u iTunes, pojavi mi se: iTunes je detektirao iPhone u modu obnavljanja. Treba obnoviti ovaj iPhone kako biste ga mogli koristiti uz aplikaciju iTunes. To kliknem "u redu" i onda se pojavi "mod obnavljanja uredaja" kliknem obnovi i pise raspakiravanje softvera, nakon toga dode provjera obnove s tvrtkom apple i nakon te provjere izbaci iPhone se ne moze obnoviti, doslo je do nepoznate greske 3194??
Tema zaključana.
23.09.2013 | 22:13
saint kaže:
Da li je radjen nekada JB na tom racunaru,ako da edituj Host file.Ubaci telefon u DFU mode i uradi restore.

Mislim da si trebao ukratko opisati sto treba upisati u /etc/host file
Tema zaključana.
23.09.2013 | 23:02
Postoji post na koji sam jucer odgovorio i postavio slike i detaljno objasnjenje,potrazi mislim da se zove kako spremiti taj.....
Tema zaključana.
23.09.2013 | 23:03
nickyy kaže:
Pokusao, i udem u iTunes, pojavi mi se: iTunes je detektirao iPhone u modu obnavljanja. Treba obnoviti ovaj iPhone kako biste ga mogli koristiti uz aplikaciju iTunes. To kliknem "u redu" i onda se pojavi "mod obnavljanja uredaja" kliknem obnovi i pise raspakiravanje softvera, nakon toga dode provjera obnove s tvrtkom apple i nakon te provjere izbaci iPhone se ne moze obnoviti, doslo je do nepoznate greske 3194??

Nisi usao u DFU mode,skini pwnage tool i samo idi na DFU mode pa radi kao na slikama.Ako si na win-u mozes skinuti zadnji redsn0w i preko njega ubaciti u DFU.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
Page Speed 0.21 Seconds

Provided by iJoomla SEO