Pomoć oko jaillbrake-a !!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pomoć oko jaillbrake-a !!!

24.09.2013 | 23:40
Pozdrav ekipa!
Pošto sam novi na vašem forumu pozdravljam sve članove.
Imam problem s jaillbrakom.Sad dal postoji neki tutorilal jednostavan pošto mi je telefon zakljucan i ne mogu ući
dodje mi do pogrešan sim i tu stane stoga vas trebam za pomoć bio bih vam jako zahvalan probao sam sa snowbreeze ali kad krene postupak zapne
na "transferring control to jailbreak" sad dali tko zna riješenje za to
Hvala vam još jednom
Tema zaključana.
24.09.2013 | 23:59
Na tvoje pitanje neces sigurno dobiti odgovor,ne zato sto neko ne zeli da odgovori vec zato sto nema bas nikakvih informacija.

Koji iPhone je u pitanju?
Koji FW je na telefonu?
Sta si radio do sada?
Kojim alatima?
Koje SHSH imas spasene?
Koja platforma win ili Mac?
Tema zaključana.
25.09.2013 | 00:18
Da imaš pravo
znači iphone 4 i nemam nista spremljeno a radio sam redsnow alatom skinuo sam ios 6.0 a na mobu mi je ios 7 i sad to pokusavam vratiti ali mi neide ocajan sam
pokusavam na windows 7 64 bit
Tema zaključana.
25.09.2013 | 01:04
Tu si gdje si ,nema povratka na nizi FW ako nemas spasene SHSH blobs,JB za iOS 7 ne postoji
Tema zaključana.
25.09.2013 | 01:13
auu znaci nikako ne mogu vratiti stariju verziju ios-a
imam dva iphone 4 jedan koristim drugi zelim otkljucati
dali mogu sa njega nesto prebaciti
Tema zaključana.
25.09.2013 | 01:15
Na zalost ne apple ne potpisuje vise 6.1.3 samo iOS7
Tema zaključana.
25.09.2013 | 01:17
znaci na meni je cekati da izadje jb za ios7
dal sta znaci ako skinem shsh sa drugog pa prebacim na ovaj?
mozda pitam glupa pitanja ali eto ucim se:laugh:
Tema zaključana.
25.09.2013 | 01:21
Ne pomaže baš tuđi shsh.

Čekati JB, eto ga za pola godine
Tema zaključana.
25.09.2013 | 01:21
Pa nije pitanje glupo, ali daj se bar malo potrudi pa pogledaj po forumu. Zaista je već 1000 puta postavljeno i odgovoreno na ovo pitanje. Čak imaš i sticky temu.
Tema zaključana.
25.09.2013 | 01:25
da imate pravo potrazim
pokusavam direktno pitam jer dva dana se vec borim sa ovim cudom i nije mi jasno kako ljudi naprave jaillbrake gledavsi na you tube sve se cini jednostavno
nisam to mogao napraviti niti kada sam imao ios 6.1 nije mi jasno
Tema zaključana.
25.09.2013 | 01:39
Eto sad dok ne izađe novi JB, imaš puuuno vremena za upoznavanje s problematikom
Tema zaključana.
25.09.2013 | 07:01
Zasto svi ljudi zele funckionirati po URADI SAM konceptu.

Ja necu variti auspuh na autu ako to ne znam. Niti mijenjati slavine u stanu. Niti gledati na YouTube kako se popravlja perilica za odjecu.

Kada ti neko nesto uradi i naplati vecina korisnika ce reci "Nes ti problema mogao sam to i ja". Omalovazavajuci uslugu drugoga.

Onda krenu nesto sami, gledajuci na YouTube (gdje svaka budala moze objaviti sta hoce). Neki ljudi namjerno objave pogresne video tutoriale da vide koliko ce se naivaca upecati

Evo sada ovaj konkretan slucaj. Napravljen je upgrade i iPhone je ostao na iOS7 na neodredjeno vrijeme, jer niko ne zna kad ce JB.

Zar nije bilo lakse pitati PRIJE akcije. Ako nisi uspio JB ni na 6.1 zasto se tada nisi javio? Vise je nego ocigledno da si i tada vec imao probleme.

Pogotovo sada je nemoguce vratiti se na staro.

Gdje si tu si. Osluskuj JB vijesti i nadaj se najboljem. Pomoci, jbga, nema

Cim se pojavi JB, ovdje ce to odjeknuti ko bomba!
Tema zaključana.
26.09.2013 | 19:53
hvala na lekciji:lol:
uglavnom nisam nikad pokusavao napraviti jb na stariji ios a nisam bio clan forume niti jednog
da mogu pitat prije sad sam clan ovog foruma i prije uradi sam potrazim savjet i upute pa pokusam nesto
hvala jos jednom sad mi je 4s zaglavio na nekom glupom erroru 29 aaaaaaaaaaa
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
Page Speed 0.21 Seconds

Provided by iJoomla SEO