iPhone 5 - prašina u objektivu i light leak
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5 - prašina u objektivu i light leak

07.10.2013 | 00:32
Cim sam kupio iPhone 5 u 11tom mjesecu prošle godine, skužio sam da mi curi pozadinsko osvjetljenje u gornjem desnom rubu faceplate-a od iPhona, odmah ispod power tipke.
Primjetio sam da je to dio u kojem faceplate ne "sjedi" kako treba i jedan sitni međuprostor koji se ne vidi nigdje drugo.

Nije mi se odmah dalo nositi iPhone u T-Com i tražiti drugi, jer su bile gužve, čekao sam da se situacija malo raščisti.

I prije par dana sam skužio da mi je objektiv krcat prašinom, 3 - 4 zrnca. Nije meni za tom prašinom, al me brine da se ne bi u slijedecih godinu dana nakupilo još, a šta ću kad mi garancija istekne.

Pa me zanima, da nije neko od kolega na forumu imao sličan problem, je li vršio reklamacije i kako je to sve prošlo.

iPhone je pod garancijom još nešto manje od mjesec dana.

Hvala!
iphone5_light_leak.jpg
Tema zaključana.
07.10.2013 | 00:58
Svakako odnesi iPhone u t-centar i objasni im što nevalja i kroz dva tjedna možeš očekivati novi iPhone s novih godinu dana garancije.
Slična je situacija meni bila (isto light leak, ali mi je uz to crkla "power" tipka).
U svakom slučaju Iphone-i se u Hrvatskoj ne popravljaju već se uvijek dobiva novi uređaj.
Tema zaključana.
07.10.2013 | 01:06
Već sam prije par godina nosio iPhone 4 na servis u T-com. Nije radio home button kako treba. Dobio sam novi za 10 dana, sa godinu dana garancije.

Al ovaj je u potpunosti ispravan, ali ima tvornički taj defekt sa svjetlom.

Da mi je riješiti misteriju oko te prašine, nemam logično objašnjenje kako je ušla u kameru.

Al odnijet cu im fon svakako...
Tema zaključana.
07.10.2013 | 15:47
Uzeo iPhone 5 u Vip-u sredinom prosinca 2012, i nakon par dana shvatio da ima prašinu ispod leće, tako da su mi sve fotografije bile sa mrljom u donjem desnom uglu. Odnio sam nazad u trgovinu Vip-a, dobio zamjenski HTC za pozive i poruke, i u roku 10 dana dobio drugi iPhone 5 koji nije bio u orginal pakiranju nego samo zamotan u onu pucketavu PVC foliju ( tzv. refubrished iPhone ). Od onda nisam imao nekih većih problema sa iPhone-om, tako da svakako preporučam da ga vratiš dok je još pod garancijom.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
Page Speed 0.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO