Toyota + iPhone 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Toyota + iPhone 5

09.10.2013 | 18:49
U Aurisu imam tvornički CD player koji u pretincu za rukavice imam dodatni kabel preko kojeg sam do sada bez problema punio i puštao glazbu sa ipod shuffle, i3GS, i4, i4S. Taj kabel ima onaj stari 30pin konektor i nažalost više ga nemogu koristiti na i5.
Kupio sam ova dva prijelaza 30pin->8pin no nažalost svi samo pune uređaj, al ne reproduciraju glazbu.
http://skrati.net/tip1

http://skrati.net/tip2

Ima li netko ideju koji adapter/kabel bi mogao odraditi takvu stvar?
Tema zaključana.
09.10.2013 | 19:05
jesu bili original? ove koje si kupio...
Tema zaključana.
09.10.2013 | 19:26
Da, vjerojatno je stvar u tome. Treba ti originalni adapter, a ne zamjenski jer ti zamjenski uglavnom nemaju chip za konverziju komunikacije, nego samo vodove za napajanje.
Tema zaključana.
09.10.2013 | 20:03
Nisu, jeftinjara s eBaya. Jedan obični 30->8 pin i jedan koji na sebi ima odmah i audio ulaz. Stavio sam slike s eBaya, al su nestale, nznm zakaj.

Evo ovak nekaj:
tinyurl.com/verzija1
tinyurl.com/verzija232

Sad baš gledam original je 250kn .
Tema zaključana.
09.10.2013 | 20:25
E, jbg sad, ako ti je na cijenu Aurisa, iPod dodatka i iPhonea 5 - 250 kn puno, prodaj onda iPhone 5, kupi si 4S i riješio si problem. I još ti ostane novca za ćevape.

Onaj rozi je za neke trule dockove koji vuku analogni audio s iP, a cijelo upravljanje ide s iP. Toyotin iPod dodatak je skroz digitalan. Dakle, on samo poteže s iPoda/iPhonea glazbene datoteke kao datoteke i dekodiranje radi kod sebe. Imam takav u našoj obiteljskoj Corolli Verso, koristimo ga s iPodom nano.
Ako baš hoćeš i dalje pokušavati s 3rd party adapterima, traži neki kojeg ne oglašavaju kao charger adapter ili dock adapter, nego kao iPod ili iPhone 4 cable adapter jer bi taj trebao podržavati i dvosmjernu komunikaciju. I postavi pitanje prodavaču prije nego kupiš.
Tema zaključana.
09.10.2013 | 20:26
to ti nece radit.

preporucam original, jer budi sretan da imas za spojit direktno, ja u novom autu sada pa moram aux kabel i dock cable. FIRST WORLD PROBLEMS!
Tema zaključana.
09.10.2013 | 20:32
Ja u novom (službenom) autu imam ugrađen integrirani bluetooth preko kojeg sve ide. I telefoniranje, i slušanje glazbe, i audio-knjiga, i youtubea... Mraq!
Tema zaključana.
09.10.2013 | 20:47
tata je stedljivo kupovao auto pa ga nije bilo briga za ostale vozace (mene i sestru). ali umirem za time, naravno koji tech geek nebi?

za 10ak godina cemo vidit kako se prica okrene
Tema zaključana.
09.10.2013 | 21:48
Mene ljuti da je to još uvijek neka kao "luksuzna" doplata, a svima su puna usta nekakve "sigurnosti". To bi trebalo biti ugrađeno u svaki auto, pa i onaj najjeftiniji, isto kao i ABS i zračni jastuci. Da ne govorim o tome koliko je to zapravo jeftina stvar...
Tema zaključana.
09.10.2013 | 21:58
Pretražio cijeli eBay i naravno niti jedan koji mi treba osim onaj po 250kn . Svi su samo charge&sync osim onih gadnih s audio ulazom, a taj provjereno ne radi. Čak niti Belkin il Griffin nemaju ništ takvoga.
Tema zaključana.
09.10.2013 | 22:02
@smayoo, slazem se u potpunosti. barem da su neke android upravljacke medijske ploce poceli furat, ali ni to nemaju. valjda ce siri in the car nesto promijeniti.

nista, morat ces u istyle po jedan konverter hehe
Tema zaključana.
10.10.2013 | 05:29
Stefanjos ne bi se ja nadao da ce se Siri pojaviti u bilo cemu osim najskupljih modela Premium segmenta.

100% nece biti u serijskoj opremi niti Audija 6/BMW5/ MErcedes E klasa i sl.

Kada je naojobicniji kabel problem (da spojis ipod na radio), sta mislis koliko ce godina proci da Siri nadje svoj put do Fieste, Corse, Polo i sl
Tema zaključana.
10.10.2013 | 09:55
ma znam da ne sada, ali pokrenut, kao sto je iphone pokrenuo smartphone industriju a bilo ih je prije tako se nadam nekom preobratu, barem u iducih 10, 20 godina.
Tema zaključana.
10.10.2013 | 22:03
Imam USB priključak u autu. Htio bih ga razdjeliti na dva: jadan za iP a drugi za memory stick. Zna li tko za nešto takvo? Našao sam USB 3(muški) na dva USB-a3 (ženska) 39 kn u Linksu. Dali bi to bilo dobro?
Tema zaključana.
11.10.2013 | 08:22
USB Hub, jedino ako nije samo za punjenje uređaja.
To bude radilo jedino ako radio u autu podržava rad sviše uređaja.
HUB je u principu jedan muški i do četri ženski.
Tema zaključana.
11.10.2013 | 11:12
USB hub mora biti podržan od strane uređaja u kojeg se uštekava. Kad uštekaš USB hub u komp, za njega mora u kompu postojati driver. U autu nisam nikad probao, ali za TV prijemnike znam da neki podržavaju samo točno određene hubove (Samsung, koji prodaje svoje vlastite), neki bilo koje, a neki nikakve.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
Page Speed 0.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO