bon bon i iphone 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

bon bon i iphone 4

15.01.2011 | 12:53
pozz
dakle novi sam na forumu i nemam jos iphone 4 ali imam u planu ga uzeti samo da mi jos odgovoritie na ovo pitanje ondnosno vise njih i onda znam gdje sam.
dakle posto nema jos jailbreak 4.2.1 dali je moguce ovo realizirati : znaci staviti bon bon karticu (posto je to t.mobile) i koristiti ju bez jailbreak-a i unlocka (dok ne dodu)?
jel bon bon ima stvarno jeftini dnevni paket znaci 3 kn i 300mb svaki dan.
hvala unaprijed
Tema zaključana.
15.01.2011 | 13:53
Bombon radi, koristi ga moj buraz, s tim da ne radi facetime i to oni znaju ali kao ne znaju zašto. Rješavaju problem
Tema zaključana.
15.01.2011 | 13:55
facetime ide samo preko wifi-a
....od sad skype može i preko 3G
Tema zaključana.
03.04.2011 | 18:18
Jel netko isprobao ovaj novi mobitel sto je u bonbon ponudi - Ideos.
Mobitel se cini zaista dobar, ima android 2.2 i ostale karakteristike su mu obećavajuce.
MOze se pogledati ovdje: Ideos - bonbon

Mozda ga je vec netko od vas kupio?
Tema zaključana.
03.04.2011 | 18:43
mob kaže:
Jel netko isprobao ovaj novi mobitel sto je u bonbon ponudi - Ideos.
Mobitel se cini zaista dobar, ima android 2.2 i ostale karakteristike su mu obećavajuce.
MOze se pogledati ovdje: Ideos - bonbon

Mozda ga je vec netko od vas kupio?

Uf , gdje si ti zalutao???
Tema zaključana.
03.04.2011 | 20:56
Imenjače, ovo ti je jabučnjak, a ne zeleni droid. Ovdje ti se javljaju korisnici iPhonea, a drugi jabučari koji ga ne koriste jedva i da bace oko u ovaj forum

Ipak pogledoh stranicu i nemrem bilivit? Sigurno su tipfeleri, jer inače ako nisu onda bi i 9kn bilo previše dati za takav aparat. Sigurno se šališ i zapravo ne misliš ozbiljno?
Tema zaključana.
03.04.2011 | 23:01
Da li se može telefonirati badava tako da izvadim karticu iz aparata? Vidim da ljudi imaju divne ideje, pa je i meni pala jedna na pamet. Ne želim plačati za pozive uopće, da li se to može i naravno da zovem sve brojeve, a naročito tarot karte? LOL
Tema zaključana.
03.04.2011 | 23:48
zabac kaže:
Da li se može telefonirati badava tako da izvadim karticu iz aparata? Vidim da ljudi imaju divne ideje, pa je i meni pala jedna na pamet. Ne želim plačati za pozive uopće, da li se to može i naravno da zovem sve brojeve, a naročito tarot karte? LOL

može može.
i ako utipkaš 112 onda će te oni prespojiti dalje
Tema zaključana.
04.04.2011 | 08:41
Mislim da cu na kraju preci na bob bon, ne da mi se cekati unlock...
Tema zaključana.
04.04.2011 | 14:36
tako sam i ja napravio.
Tema zaključana.
04.04.2011 | 18:21
Hackerivs kaže:
zabac kaže:

može može.
i ako utipkaš 112 onda će te oni prespojiti dalje

Bez SIM kartice mislim da ipak ne može.
Tema zaključana.
19.04.2011 | 19:36
hehehe.. odlicna zabac!
Ako imas dovoljno maste - sve moze
Tema zaključana.
19.04.2011 | 19:51
Može i dvije prazne čaše jogurta i špaga. LOL
Tema zaključana.
31.10.2012 | 14:04
imam iphone 4 i ubacila sam bon bon karticu i ne učitava mi ju..piše mi no sim..i sad ne kužim u čemu je problem..
jel ima kakve veze što je mobitel kupljen u vipu???
jer imam onaj gevey čip što otključava sve mreže i svejedno mi neće...
hvala!!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava