iPhone kontakti
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone kontakti

10.08.2011 | 14:28
Trebam pomoc. Imam na iPhone milijun kontakata i ja sam ih sve rucno upisivao te nisu syncani sa google kontaktima ni windows kontaktima i sad te kontakte bi treba exportat jer mi trebaju za Android mobitel. Kako da ih exportam ili prebacim na android. Moze i sa Google Kontaktima ili nesto sto jednostvanije. Hvala.
Tema zaključana.
10.08.2011 | 18:52
Ne postoji jednostavan način. Nažalost. Možda ti je najbolje prebacit kontakte u Excel format pa ih onda učitati u Google kontakte. Postoje aplikacije koje ti kontakte prebacuju u Excel na iPhoneu, npr. Contacts2Excel. Kad taj file učitaš u Google, morat ćeš svaki kontakt posebno ispravljati jer će u svakom nešto biti krivo.

Možda postoji i bolji i lakši način, ali ja ga nisam uspio otkriti.
Tema zaključana.
10.08.2011 | 19:27
@paunko, dovoljno je pitanje postaviti u jednoj temi. Nema potrebe ponavljati pitanje, a ako netko zna sigurno će ti odgovoriti. iTunesi nude sinkronizaciju kontakata sa Google contacts. Kad spojiš iPhone na iTunes i odabereš "Info" karticu, moraš staviti kvačicu ispred "Sync Address Book Contacts" i onda kvačicu ispred "Sync Google Contacts". Nakon toga kliknuti na "Configure..." dugme i tada će te iTunes pitati da upišeš svoj GoogleID i lozinku. Pripazi samo na pitanja za vrijeme sinkanja jer bi pogrešan odgovor moga izbrisati kontakte sa iPhonea i na njega prebaciti one koje imaš na Googleu. Odabir "Merge" puno je bolji od "Replace" kod prvog sinkroniziranja.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava