iphone3g ili 3gs
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone3g ili 3gs

10.10.2011 | 20:40
Kako utvrditi koji je iphone...nema kutije papira ni nista,neradi vibra,wi-fi malo radi malo ne...Koji je zadnji softver za 3g i 3gs...Novi sam nezamjerite na pitanjima...pregledavao sam forum i pise da ga se podigne na jaci softver i problemi će bit rijeseni ja sam ga dobio na poklaon neznam ni koji je... Hvala !
Tema zaključana.
10.10.2011 | 21:12
Vrlo lako text sa zadnje strane kod 3Gs sija a kod 3G je mat,3G nema video snimanje dok 3gs ima i 3G nema kompas.Ako je JB onda pokreni cydia i na dnu ti pise.Ili odi na about i tu vidi model ukucaj u google (to je MCXXXX ili tako nesto)
Nadam se da sam pomogao
Tema zaključana.
10.10.2011 | 21:13
Spoji ga na iTunes i odmah ces znati koji model i koliko ima GB memorije.

3G ti ne ide preko 4.2.1. dok 3GS ce pokretati i najnoviji iOS5.

U principu su dosta slicni, s tim da je 3GS brzi i da ima nesto kvalitetniju kameru.

Ima i kompas koji 3G nema. Po tome isto mozes poznati koji je koji

Ako sta zapne javi se...
Tema zaključana.
10.10.2011 | 22:03
Ok znaci 3g je...verzija 4.2.1 firmware je 05.15.04...jel mogu još ista ućiniti s njime...vibra je do nedavno radila i sada je mrtva,uključeno sve u postavkama i nista...wi-fi kako kada nekad da nekad ne..Hvala na pomoći!!
Tema zaključana.
18.10.2011 | 02:57
volio bi ako se moze napraviti nesto...dok ne stigne 4s
Tema zaključana.
18.10.2011 | 03:01
Toc1 kaže:
Ok znaci 3g je...verzija 4.2.1 firmware je 05.15.04...jel mogu još ista ućiniti s njime...vibra je do nedavno radila i sada je mrtva,uključeno sve u postavkama i nista...wi-fi kako kada nekad da nekad ne..Hvala na pomoći!!

ta verzija 4.2.1 ti je zadnja koju 3g podržava, mozes ga pokušat restorat preko itunesa i mozda riješiš probleme sa vibrom i wifijem, ali to ce ti obrisati sve podatke na njemu ako ga ne backupiraš (u itunesima) nakon toga mozes ga i jailbreakat (ako to zelis) a unlock ti nije dostupan zbog firmwarea!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava