Updateat iOS5 il cekat 4.3.5.untethered...?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Updateat iOS5 il cekat 4.3.5.untethered...?

12.10.2011 | 16:49
Pozdrav

posto ce uskoro izac iOS5 koji donosi dosta poboljsanja u odnosu na 4.x,zanima me vase misljenje jeli bolje ostati jos jedno vrijeme na 4.3.5. i pricekat da dode untethered JB(dali ce uopce doci,citao sam da ce nakon dolaska iOS5 doci,jel to istina???)

ili da updateam na iOS5 i riskiram mozda i dulje cekanje untethered JB za 5.0(takoder podpitanje-kada bi trebao doc?)?Pojavila se informacija da JB 5.0 untethered uopce nece omogucavat instalaciju krekiranih aplikacija

takoder,mozda i vaznije pitanje-kako mogu znati koje SHSH fajlove cu moci imati nakon sto JB iphone,jese to moze unaprijed znati,il tek kada ga JB i pokrenem cydiu?

Sada imam tvornicki 4.3.5.,dal to znaci da cu nakon bilokojeg JB u cydiji imati sacuvan SHSH samo od 4.3.5.,ili mozda i neki stariji?

Pitam to zato sto sam mislio napravit jb tethered na 4.3.5. i onda downgradeat na 4.3.3.,ali citao sam ako nema SHSH u cydiji za 4.3.3. da nema sanse da se spusti na manji softwere

jeli moguce vratiti stariji softwere bez cydije?
Tema zaključana.
13.10.2011 | 23:21
ipak cu skinut 5.0,tj. skidam ga sada,pa me zanima,ako npr zelim vratit na verziju 4.3.5.,dal se to moze preko appla,ili bas moram imat tiny umbrella(posto nemam cydiu)?

gledao sam turtoriale na YT al dosta je slabo objasnjeno,pa me zanima1)dali zapravo tiny umbrella cuva SHSH na isti nacin kao i cydia

2)znaci tinyumbrella mozte "izvuc" samo one SHSH od kada je mob bio u opticaju?

3)u programu mi pise da imam sacuvane SHSH od 4.3.5.,da bi nakon updatea na 5.0 vratio na 4.3.5. dal samo preko tog programa downgradeam na 4.3.5. il je to veca zajebancija?

hvala
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava