Unable to verify email because it's already in use
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Unable to verify email because it's already in use

13.10.2011 | 10:17
Jutro! Isprika ako ponavljam nesto o cemu se vec pisalo. Bacio sam pogled i nisam nasao da vec postoji. Ukoliko se varam molim, linkajte

Dakle, podignem ja jucer iPhone na iOS5 i sredujem stvari po postavkama. Dodem do iMessage i dijela gdje me pita da se ulogiram sa svojim Apple ID-jem. Uredno to napravim i nakon toga slijedi dio gdje me pita da upisem email po kojem ce mi ljudi slati poruke. Ja upisem mail i pojavi se cuditvorna poruka 'Unable to verify email because it is already in use'. I ne da... Ista stvar mi se dogodila i s FaceTime-om.

Da usput ubacim u isti post, iako nije samo iPhone problem. Ne mogu pokrenuti iCloud jer mi javlja da da nije verificiran i da pogledam mail s uputama sto dalje raditi. Problem je sto mail nikad nisam dobio iako sam zatrazio i da mi ga se iznova posalje :/
Tema zaključana.
13.10.2011 | 10:32
koristi mail sa naloga iTunes i sve ce raditi,znaci nije obavezno da bude @me
Tema zaključana.
13.10.2011 | 10:37
ni ne koristim @me
koristim isti koji mi je Apple ID. Jel mozda to problem?
Tema zaključana.
13.10.2011 | 10:42
aj da prosirim ovo od prije

dakle, apple account mi je:

username: bla bla Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
password: *******

i sad taj mail koji me pita, ja upisem isti ovaj gmail povise, jer je to mail koji koristim
Tema zaključana.
13.10.2011 | 11:00
hmmm trebalo bi da radi bar kod mene je sve ok,mozda je do njihovih servera.
Tema zaključana.
13.10.2011 | 11:07
A to mi iskace jos otkako je Face TIme izvorno dosao, samo kao i za iMessage sad, taj mail i nije toliko nuzan, jer poruke i FT pozivi idu na broj moba. Taj FT mail mi je jedino bitan kad sam na kompu, sto mogu izbjec

Ali zato ne mogu pokrenuti iCloud jer mi nikako ne dolazi taj glupi mail
Tema zaključana.
13.10.2011 | 11:21
Vidi na iCloud preko ww.icloud.com sam se prijavio sa mailom koji koristim na itunes e sad moj acc je US mozda je do toga
Tema zaključana.
13.10.2011 | 13:27
ma sipak, tamo mi kaze da prvo namjestim iCloud na svom uredaju ili kompu, sto me opet vraca na isti problem
Tema zaključana.
13.10.2011 | 13:47
Bla... napravio sam novi account za tih par stvari, stari drzim za kupovinu, nemam vise zivaca otkrivati u cemu je greska
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava