greška na 3gs
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

greška na 3gs

01.11.2011 | 13:01
Vozdra ekipa! nov sam ovdje i neću puno dužiti - trebao bih vašu pomoć:cheer:
imam 3gs kojega sam dobio novoga prije 2mj jer je starog pokrilo jamstvo i uglavnom tada su i počeli problemi.. kad ga zaključam on jednostavno više ne reagira tj. ne mogu ga otključati. Takvog sam poslao na servis i dobio ga natrag uz uz opasku da je s mobitelom sve ok te da nema nikakvih grešaka. Radio je 4dana bez greške i jučer sve ponovno po starom..znači zaključao sam ga i više nema otključavanja. Šta mi je činiti? Da ga se riješim ili ima pomoći ovom problemu? Unaprijed se zahaljujem svima na pomoći!
Tema zaključana.
01.11.2011 | 13:25
Probaj restorat i onda nemoj povuci backup nego set as new...

Probaj proguglati malo po netu sigurno ces naci nesto.

Sretno!
Tema zaključana.
01.11.2011 | 13:49
sve sam to vec napravio,ali on jednostavno nece i softver 5.0 je na njemu al ne pomaze, nazalost..
Tema zaključana.
01.11.2011 | 14:04
meni se zna isto desiti otkako sam stavio iOS 5.
Al nekada znam kliknuti na gornju tipku da se ekran ugasi, pa ponovo home tipku i onda radi
Tema zaključana.
01.11.2011 | 17:05
ovaj moj jednostavno neće.. skužio sam da kad ga ostavim na nekoj hladnijoj podlozi kad se "ohladi" radi sve normalno, a kad mi je u rukama i čaćkam 10min po njemu kad se "ugrije" više nema otključavanja..što mi je smiješno! da li bi to Vama iskusnijima bio nekakav jasan simptom za neku grešku?? mislim pokušati promijeniti display pa ako ni to ne pomogne rastajemo se..jer ovo živcira, jedan tren radi sve normalno dok kasnije ne reagira uopće!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava