Pitanje-iphone servis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pitanje-iphone servis

20.11.2011 | 14:41
dakle,kao sto sam pretpostavio prije mjesec dana,home tipka polako ali sigurno prestaje raditi,racunam negdje za cca mjesec dana da tipka nece raditi uopce vise(primjecujete cinizam i ironiju u tekstu)

pa sam htio pitat dali ima neko na forumu ko je dobio novi iphone iz servisa zbog pokvarene home tipke proslog moba,i onda da je ponovno isao zamjeniti taj novi iphone sa drugim novim jel je imao isti problem sa home tipkom(ukratko,dali ima netko ko je dobio 2 nova mobitela radi istog problema home tipke)?

znam da je logicno da u slucaju istog problema naprave isto ko sa prethodnim,ali nekako sumnjam da ce mi ponovo novog dati,iako bi trebali,jer stvarno,mob mi nijednom nije pao,cuvam ga gotovo do bolesnih granica(poceo sam ga vadit iz hlaca dok sjedim kako se nebi prasina i cestice vlage skupljale oko moba?!),stvarno mi vise ide na k. da svi pricaju da je mobitel kvalitetan,a zivi sam svjedok da nije,

ili sam toliko proklet da valjda ja jedini u kvartu dobim pokvareni ps2,pokvarene iphonove,neznam,ogorcen sam

ugl ako ima neko ko je imao problem sa home tipkom i na novom dobivenom mobu,molio bi da napise da vidim imas li smisla ici u servis trazit novog
Tema zaključana.
20.11.2011 | 14:46
Ti se salis? Ako imas garanciju, naravno da ides u servis, pa taman da je vec 5. po redu s istim problemom...
Tema zaključana.
20.11.2011 | 16:11
ma da,tak bi trebalo biti,al komicno je to da sada,u ovom trenu mob vise-manje radi,i ako ga sada odnesem u servis oni ce reci da kvara nema,a znam da na mobitelu home tipka za mjesec dana nece sigurno radit,sto znaci da moram cekat mjesec dana da se tipka razmrda i da oni u servisu to vide...

tako je bilo i s proslim mobom,prvo je tu i tamo zastekao,i kroz 2,3 mjeseca je potpuno prestala tipka radit
Tema zaključana.
20.11.2011 | 20:03
neznam brate, nosi u servis, ako ti ga vrate donesi ga opet za mjesec dana, ak ti je sjeban druge nema, nemoj bezveze trosit zivce na takve gluposti..
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava