4s i laptop
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

4s i laptop

26.11.2011 | 20:46
na novu četvorku ne mogu muziku sa svog laptopa pastati na iphone.nemam internet,ali..uredno ga očita.
Tema zaključana.
26.11.2011 | 21:05
Malo ti je pitanje konfuzno,ali da probam odgovoriti.Prebacis muziku u i tunes-skopcas iPhone sa kompom i otvoris i tunes-ides na svoj mobitel na lijevoj strani-onda ides na music(pri vrhu u iTunes imas sumary,info,apps...)onda ides na select play list,artist.... i pdaberes pjesme ili sta te vec zanima -onda u desnom donjem uglu ides na sync. To je to ako sam shvvatio tvoje pitanje
Tema zaključana.
26.11.2011 | 22:22
nikako da shvatim.sa kompa trebam prebaciti muziku na iphone.kada ga priključim putem uesbea očita mi ga bez problema.kliknem nekoliko puta na njega i otvori mi se sa svojih praznih 15giga.odem na album đeza,kopi,vratim se na prazni iphone i pokušam zalijepiti.no,nedozvoljava mi pastati.to ti je kad pređeš sa fizikale na umni posao.valjda ću pogoditi.thx.saint kaže:
Malo ti je pitanje konfuzno,ali da probam odgovoriti.Prebacis muziku u i tunes-skopcas iPhone sa kompom i otvoris i tunes-ides na svoj mobitel na lijevoj strani-onda ides na music(pri vrhu u iTunes imas sumary,info,apps...)onda ides na select play list,artist.... i pdaberes pjesme ili sta te vec zanima -onda u desnom donjem uglu ides na sync. To je to ako sam shvvatio tvoje pitanje
Tema zaključana.
26.11.2011 | 22:46
Hajde ponovo procitaj sve sta sam napisao,ne kopiras ti rucno muziku vec radis sync sa iTunes,znaci prvo prebaci sa kompa muziku u itunes pa pnda radis sync tj prebacivanje na iPhone
Tema zaključana.
27.11.2011 | 00:10
Aha,na kompu nemam itunes
Tema zaključana.
27.11.2011 | 00:19
Pa sve sto radis sa iPhone-om moras koristiti iTunes.Pazi ako ti treba unlock a on ti ponudi update nemoj prihvatiti da ne zakljucas telefon.Savjet prvo malo procitaj na forumu sta i kako
Tema zaključana.
27.11.2011 | 00:48
thx,uspješno skinuo i instalirao iTunes.poigrao se i uspješno obavio prebacivanje.još jednom hvala.
Tema zaključana.
27.11.2011 | 14:53
saint kaže:
Pa sve sto radis sa iPhone-om moras koristiti iTunes.Pazi ako ti treba unlock a on ti ponudi update nemoj prihvatiti da ne zakljucas telefon.Savjet prvo malo procitaj na forumu sta i kako
ok,thx.uspješno skinuo i instalirao iTunes.poigrao se i uspio prebaciti što sam htio.hvala.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava