problem sa skypom na ios 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

problem sa skypom na ios 5

02.12.2011 | 13:22
imam problem sa skypom na iphone 4 softwere 5.01, mobitel je jailbreak-an i kaod god instaliram skpype preko instalousa i pokrenem skype, on se pojavi na pola sekunde i izbaci me. probao sam i sa nižim verzijama softwere-a od 3.0 i problem nisam riješio. da li možda postoji neko podešavanje na mobitelu koje blokira skype. unaprijed zahvalan
Tema zaključana.
02.12.2011 | 13:46
Ne vidim razloga da instaliraš Skype preko Installousa kad je aplikacija besplatna. Ako još nisi, otvori si račun na iTunes Storeu, možeš i bez kreditne kartice pa ćeš moći skidati sve besplatne aplikacije.

Problem je vjerojatno u tome što je na Installousu još uvijek Skype verzije 3.0, dok je zadnja verzija koja treba raditi i na iOS 5 Skype verzije 3.5.454

Jasno je pored toga da su aplikacije dostupne preko Installousa obično crackane, tj. hackane, pa nema garancije da će raditi dobro i sve što se od tamo instalira radi se na vastitu odgovornost s mogućnošću da se nešto gadno zezne.

Prijava na iTunes Store je jednostavna. Samo pokreni iTunes i klikni na neku od FREE aplikacija da ju skineš i tada će te sami iTunes voditi u izradi korisničkog računa, a kod kreditne kartice ćeš dobiti opciju NONE, tj. da ju ne moraš prijaviti ako baš ne želiš ili ju nemaš.
Tema zaključana.
02.12.2011 | 13:57
hvala puno, na kraju sam i pomislio da to može bit problem makar sam nov na iphonu, koristio galaxy do sad. ali nisam znao da mi ne treba kreditna kartica za istore jer sam sinoć pokušavao sa računala i nisam imao opciju none. vjerojatno treba preko iphonovog storea da probam...u svakom slučaju sad znam zašto ne radi pa ću probati ovako. puno hvala, skype mi je pola života trenutno i poslovnog i privatnog
Tema zaključana.
02.12.2011 | 14:20
Da možeš se prijaviti i preko iPhonea. Važno je samo da počneš tako da tapneš na neku FREE aplikaciju da ju želiš skinuti i dalje sve ide jednostavno. Ukoliko se želiš prijaviti na Američki iTunes samo se pobrini da imaš neke realne podatke za adresu bez obzira što ćeš za kreditnu karticu odabrati NONE. Nakon prijave možeš skidati sve besplatne aplikacije, dok ako tapneš na neku drugu pitat će te da prijaviš i kreditnu karticu, a to možeš samo na hrvatskom storeu.
Tema zaključana.
02.12.2011 | 14:20
problem riješen. još jednom hvala puno
Tema zaključana.
02.12.2011 | 14:21
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava