VLC player
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

VLC player

05.12.2011 | 21:03
Pozdrav svima!

Prvo se ispričavam ako je tema već bila,nisam ju našao kao ni rješenje ovog mog problemčića.

Naime imam VLC player i normalno gledam filmove,serije ali mi nikako neće ubaciti titlove. Pa me zanima da li se nekto susreo s istim problemom u tom programu. Moraju ju titlovi biti nekog posebnog formata?

Unaprijed hvala svima!
Tema zaključana.
05.12.2011 | 21:13
Bar je kod njega jednostavno. Prvo titl mora nositi isto ime kao i film, te biti u SRT formatu jer je s njim lakše. U gornjoj traci pod "Slika" ili engl.Picture u koloni ispod imaš za odabrati podnapise/titlove i to je to.
Tema zaključana.
05.12.2011 | 21:34
koristi avplayer, savršen je a na ovome vlc-u su jedva vidljivi titlovi dok na avplayeru mozes podesit font veličinu itd itd..
Tema zaključana.
05.12.2011 | 21:42
Ne ide to meni nešto... U SRT-u mi je titl. Stavim isto ime kao i film( u ovom slučaju serija) kliknem sync i on mi više ne otvara seriju. Piše dolje da je veličina 0,1 MB a trajanje 40:54. Znači "serija01.avi" za video i "serija01.avi" za titlove. Kad ostavim titlove u "serija01.srt" ne događa se ništa.

Nemam JB. Besplatan je av?
Tema zaključana.
05.12.2011 | 22:29
nazalost ne ali isplati se dat ta 3 dolara za tu aplikaciju! itunes.apple.com/us/app/avplayer/id395680819?mt=8 bacim ti par screen šotova samo da restoram do kraja iphone
Tema zaključana.
06.12.2011 | 00:25
ISPRAVAK: Malo sam kasno skužio da je ovo u iPhone temi.
Tema zaključana.
06.12.2011 | 01:30
Pronašao sam u svojoj biblioteci aplikacija VLC Media Player i instalirao ga na iPhone. Ubacio sam jednu epizodu zajedno sa SRT subtitlovima i naravno ne radi. Taj Player je toliko rundimentaran da zapravo nije ni čudo da ne radi. Pored toga više nije prisutan na App Storeu.

Moram se složiti sa emjae da je AVPlayer odličan izbor i cijena od 3$ nije pretjerana. Ja ga koristim, doduše na iPadu (AVPlayer HD), ali jednako dobro radi i na iPhoneu.
Tema zaključana.
06.12.2011 | 21:21
CineXplayer ima i besplatan je. Ima i u settings da se moze podesiti velicina titlova.
nisam puno koristio jer uglavnom strimam preko Boxee-a na iPad i ne koristim titlove, ali ono malo sto jesam dobra je aplikacija za 0$.
Tema zaključana.
07.12.2011 | 00:30
Hvala svima na odgovorima i pomoći1
Tema zaključana.
07.12.2011 | 08:26
Defou kaže:
CineXplayer ima i besplatan je.

CineXplayer košta 3$.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1