Find My Friends/Nadji moje prijatelje?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Find My Friends/Nadji moje prijatelje?

08.12.2011 | 20:40
Koristi li to itko kod nas? Jerbo Googleov Latitude koji je cross platform na iOS-u sucks big time.
Tema zaključana.
09.12.2011 | 00:02
Valjda su jabučari individualci. Ne vole kad ih traže:)
Tema zaključana.
09.12.2011 | 21:05
Koristim ja al nije mi frend još potvrdio pa ne znam kako je
Tema zaključana.
09.12.2011 | 22:23
koristim! dvije osobe su mi na listi i radi! nema se sta tu puno reci!

eventualno, pripaziti koga se dodaje na stalnu listu, jer onda ce ta osoba imati stalno uvid u to gdje ste. eventualno mozete iskljuciti vidljivost, ali onda opet ta osoba zna da se "skrivate"!
tako da promilite dva puta prije nego nekoga dodate na listu "pracenja".

dobar je dodatak pracenje u nekom zadanom vremenskom intervalu! recimo organizirate planinarenje sa 3, 4 frenda za vikend, i dodate se medjusobno na listu pracenja za taj vremenski interval! ta mi je mogucnost odlica i prilicno korisna bas za takve situacije!
Tema zaključana.
09.12.2011 | 23:48
kinsif kaže:
koristim! dvije osobe su mi na listi i radi! nema se sta tu puno reci!

eventualno, pripaziti koga se dodaje na stalnu listu, jer onda ce ta osoba imati stalno uvid u to gdje ste. eventualno mozete iskljuciti vidljivost, ali onda opet ta osoba zna da se "skrivate"!

Pa šta se ne može osobu, jednom kad ju se ubaci u "stalnu listu", iz iste i izbaciti?
Tema zaključana.
10.12.2011 | 00:57
ma moze naravno, ali zasto bi je ubacio ako je kasnije mislis izbaciti!
znas kakvi su ljudi u ova teska vremena... treba im paznje i ljudske topline! neki zavrse na tabletama ako ih unfriendas ili sl.
bolje sprijeciti!
Tema zaključana.
10.12.2011 | 12:06
kinsif kaže:
ma moze naravno, ali zasto bi je ubacio ako je kasnije mislis izbaciti!
znas kakvi su ljudi u ova teska vremena... treba im paznje i ljudske topline! neki zavrse na tabletama ako ih unfriendas ili sl.
bolje sprijeciti!

Sad but true xD
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava