otključavanje 5.01
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

otključavanje 5.01

09.12.2011 | 15:47
Zaniama me može li se otljučati na sve mreže ios 5.01? fabrički sam ga dobio sa tom verzijom softwere-a a koristio bih ga vani kroz nekih 15tak dana pa me zanima moram li u roaming )) unaprijed hvala
Tema zaključana.
09.12.2011 | 16:06
Koliko je meni poznato za sada se ne može otključati. Dečki koji se time bave nešto najavljuju, ali tako je bilo i pred dvije godine pa na kraju ništa. Trenutno još nema ni normalnog jailbreaka, osim onog tethered, tako da za sada preostaje samo nova nada i čekanje.
Tema zaključana.
09.12.2011 | 21:01
napravio sam taj semi jailbreak medjutim to radi super, nemam zamjerki. sve isto kao na prethodnom iphonu koji je radio na 4.0. ok, hvala na info, znači ipak idem u roaming. e da, pošto sam na vipu, a vip postoji i u drugim zemljama, postoji li mogućnost da koristim vip kartice drugih država ili mislite da je kodiranje vezano samo uz hrvatski vip?
Tema zaključana.
09.12.2011 | 23:25
Mislim da si osuđen na VIP karticu. U inozemstvu se obično VIP spaja na Vodafone mreže, ali neće ti prihvatiti i njihove kartice. Tako je barem bilo prije, a inače roaming nije baš jeftin bez obzira bio VIPov ili T-Mobileov.

Ovisno o tome koliko ćeš ostati vani i koliko će ti trebati možda se isplati uzeti neki super jeftini i otključani mob sa sobom. Druga je opcija spajanje preko WiFi ako će ti biti na raspolaganju i korištenje Vibera, Skypea, FaceTimea ili nečeg sličnog.
Tema zaključana.
10.12.2011 | 00:40
hvala, tako sam i mislio uraditi. imama mob za prvu pomoć a iphone ću koristiti bez gsm mreže dok sam vani...još jednom puno hvala za info.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava