Vipme CARNet
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vipme CARNet

12.12.2011 | 03:16
dali je ikako moguce koristenje ove opcije na i4 posto sam student?
www.vipnet.hr/vipme-carnet
Tema zaključana.
12.12.2011 | 03:31
Mislim da je to samo za stick, ne za iphone
Tema zaključana.
12.12.2011 | 11:02
ne vidim zasto nebi mogao koristiti na iphoneu

APN: carnet.vip.hr
username: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Password: šifra

u vip stikove idu koliko ja znam obicne vip kartice ništa posebno, i posto je ta tarifa na bonove moze se kupit na bilo kojoj kartici pa tako i na svom mobitelu, mene je samo zanimalo dali je ovo netko probao, teoretski moguce..
Tema zaključana.
12.12.2011 | 19:42
Pa moja prijateljica se tako spaja na carnet preko ipada 2, baš u postavkama ima mjesto di su joj ti podaci od carneta, ali je na t-mobileu.
Samo ti je problem što ni vip ni t-mobile nemaju takvu tarifu za iphone, te tarife sa carnetom imaju samo data pakete jer su namjenjene tabletima i tim stikovima...
Ali t-mobile i vip nikad neće imat takvu traifu za iphone i ostale mobitele jer im nije isplativo, iako nema tehničkog razloga zašto to nebi radilo na mobitelima...
Tema zaključana.
13.12.2011 | 05:26
znaci moze se?
Vipme CARNet uslugu korisnik može aktivirati ukoliko posjeduje aktivni Vipme internet račun (SIM karticu) i neki od uređaja za spajanje na internet (USB stick, USB modem, PCI karticu, PCexpress karticu). Nakon toga potrebno je slijediti detaljne upute kako bi kreirali novi profil za spajanje na carnet.vip.hr pristupnu točku (APN). Detaljne upute nalaze se u Vipme internet paketima te na www.vipnet.hr stranicama. ak radi na ipadu ne vidim razloga da ne radi na iphoneu
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava