Visual Voicemail
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Visual Voicemail

15.12.2011 | 21:06
Radi li ikome ovo na Vipu? Radi se o iPhoneu 4S, uključena Vip sekretarica, no kada stisnem Voicemail on poziva broj automata za sekretaricu (091 7000). Koristi li uopće itko tu mogućnost ili sam jedina crna ovca?
Tema zaključana.
16.12.2011 | 10:13
Ja sam zvao prije par mjeseci u Vip i po reakciji sam shvatio da oni pojma nemaju što je to i kako bi to trebalo raditi.
Tema zaključana.
16.12.2011 | 10:14
Koga zanima, dakle Vip ne podržava ovu mogućnost. Postoji popis operatera i koje sve usluge podržavaju — support.apple.com/kb/ht1937 (kliknuti na Europe). Žalosno je što to nisu znali reći u službi za korisnike niti njihova tehnička podrška plus (4 kn/min). Ipak ni Vip nije toliko savršen. Šteta zbog ovog jer je zgodna stvar za koristiti.
Tema zaključana.
16.12.2011 | 12:21
Susreo sam se sa istim problemom i stvarno me je iznenadilo da nitko u Vip centru uopce ne zna sto je Visual Voicemail usluga, a kamoli objasniti da oni tu uslugu ne podrzavaju. Upravo sam poslao upit na njihovu sluzbu za korisnike da li ce ta usluga uopce biti dostupna.
Tema zaključana.
16.12.2011 | 13:36
Javi ako ti budu kaj odgovorili. Budu li se čudili što je to, uljudno ih preusmjeri na onaj link neka nauče nešto o tehničkim mogućnostima kompanije u kojoj rade.
Tema zaključana.
16.12.2011 | 21:07
Eto i odgovora iz Vip-a:

Postovani gospodine,

zahvaljujemo se na Vasem e-mailu.

U ovom trenutku ne postoje naznake da ce spomenuta usluga biti dostupna u Vipnet-u.

S postovanjem

Anica Hamacek

VIPnet d.o.o.
Sluzba za korisnike
E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
W: www.vipnet.hr
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava