Viber problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Viber problem

19.12.2011 | 01:45
radi se o iphone 3gs 5.01

koristim viber već pola godine za dopisivanje s curom i radio je bez ikakvih problema do unazad 10 dana...jednostavno je počeo ne slati poruke...kad pošalje onda pošalje par njih odjednom..poruka zna biti isporučena ili da je ja primim tek pola sata nakon slanja...kada poruka dođe nema nikakvog signala...niti vibracije niti zvuka a kad ga otključam na viberu stoji poruka...a najgore dok sam spojen na wi-fi radi besprijekorno

zanima me dal je netko imao sličnih problema i ako ih je rješio dal može kakva pomoć jer me lagano izluđuje kašnjenje poruka...

unaprijed hvala!!!
Tema zaključana.
19.12.2011 | 03:17
Koju verziju Vibera koristiš?
Zadnja je 2.1.3.
Vidim po komentarima na iTunesima da se dosta ljudi žali kako ne mogu više slati poruke.
Osobno koristim iMessage na iPhoneu, pa ne znam kako je kod mene.
Tema zaključana.
19.12.2011 | 11:06
valentzu kaže:
radi se o iphone 3gs 5.01

koristim viber već pola godine za dopisivanje s curom i radio je bez ikakvih problema do unazad 10 dana...jednostavno je počeo ne slati poruke...kad pošalje onda pošalje par njih odjednom..poruka zna biti isporučena ili da je ja primim tek pola sata nakon slanja...kada poruka dođe nema nikakvog signala...niti vibracije niti zvuka a kad ga otključam na viberu stoji poruka...a najgore dok sam spojen na wi-fi radi besprijekorno

zanima me dal je netko imao sličnih problema i ako ih je rješio dal može kakva pomoć jer me lagano izluđuje kašnjenje poruka...

unaprijed hvala!!!

i ja imam u zadnjih par dana problema sa time. Čak mi je neki dan usred rada kompletno resetirao na tvorničke postavke gdje mi je jednio rješenje bilo nanovo instalirati viber kako bi mi se natrag pojavili kontakti. Od tada nije više bilo problema ali sam od supporta dobio odgovor da je od 13-15 prosinca bilo neki radova. Moguće je da je to poslijedica koja još traje...
Tema zaključana.
19.12.2011 | 15:36
desi se i meni da zablesira koji put, ali ti probaj izbrisat viber iz moba i instalirat ponovo, isti problem je imao frend i kad ga je reinstalirao, sve mu je radilo normalno...
Tema zaključana.
19.12.2011 | 18:15
Unazad par tjedana imali su (mislim) par updata. Meni piše 2.1.2.244 pa su valjda riješili probleme. Ne znam gdje mi se igubila verzija 2.1.3 koju spominje Soffoklo:unsure:
Tema zaključana.
20.12.2011 | 00:50
verzija je 2.1.3
danas je radio kao ok...a sve sam isprobao i izbrisat je pa ponovno staviti...i resetirati mrežne postavke...jedino još da probam napraviti čarobni RESTORE iphonea a iskreno nemam baš volje sve ispočetka raditi
Tema zaključana.
09.01.2012 | 22:14
Također imam problem u zadnje vrijem s Viberom. Mislio sam da će se popraviti,međutim nije.

Dopisujem se s mamom ponekad preko Vibera. U nje je instaliran na iPadu,a u mene na iPhoneu 4. Oba dvoje su na iOS 5.0.1. Kad ja dobivam neke poruke od nje vidim ih samo polvično na lock screenu ili u notif. centru, ali kad pođem u Viber aplikaciju da pročitam cijelu poruku, te poruke jednostavno nema i tako više puta, nekad se pojavi, a nekad ne. Tako na iPhoneu i na iPad-u !

Unaprjed hvala!
Tema zaključana.
10.01.2012 | 00:27
da desava se i meni.. nema pomoci to je njihova greška.. samo treba pricekati neko vrijeme da ti dođe poruka druge nema...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava