iphone 3g wallpaper
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 3g wallpaper

24.12.2011 | 16:27
ovako imam pitanje imam znači 3g 16g.i kada sam ga kupio svaku sam sliku mogao staviti kao background ili lock screen onda.nakon što sam išao na restore i sad imam 4.2.1 (8C148)I SAD SLIKU MOGU POSTAVITI SAMO NA LOCK SCREEN neznam zašto sad mogao bi ga i downgrade ali nez na koju verziju da to dobijem nazad a neznam koja je bila pa ako netko zna o čem se radi.hvala...
Tema zaključana.
24.12.2011 | 18:01
koliko mene sjecanje služi na 3g nisi nikad mogao mijenjati wallpaper home screen-a, vec samo lock screen. Ako je 3gs onda možeš oba dva...
Tema zaključana.
25.12.2011 | 00:02
Moglo se je bez problema, 100% sam siguran
Tema zaključana.
25.12.2011 | 05:28
Kao što je Stain već napomenuo, kod 3G se nije mogla mijenjati pozadina na springboardu (home screen) osim ako je bio jailbreakan.

Dakle, napravi jailbreak pa ćeš ponovo moći mijenjati pozadine.
Tema zaključana.
25.12.2011 | 11:29
je moglo se ali nema veze jailbreako sam ga jucer sad mogu raditi šta me volja
Tema zaključana.
26.12.2011 | 01:34
Da, moglo se jer ti je bio jailbreakan, ali kad si napravio restore izgubio si jailbreak i mogućnost promjene pozadine na početnom zaslonu.

Sad kad je jailbreakan zaista možeš raditi s njime što te volja, pa čak ga i pretvoriti u ciglu ako pretjeraš sa raznoraznim tveakovima
Tema zaključana.
26.12.2011 | 10:10
Sank kaže:
Da, moglo se jer ti je bio jailbreakan, ali kad si napravio restore izgubio si jailbreak i mogućnost promjene pozadine na početnom zaslonu.

Sad kad je jailbreakan zaista možeš raditi s njime što te volja, pa čak ga i pretvoriti u ciglu ako pretjeraš sa raznoraznim tveakovima

valjda neču to uspijeti
i je bio je jailbrekan....
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava