Ne radi Siri
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ne radi Siri

26.12.2011 | 22:41
Pozdrav! Imam iPhone 4S kupljen prije tjedan dana u Vipu i Siri je normalno radio no u petak kada sam pitao Siri dogodolino se ovo - I am realy sorry about this, but I can t take any requests right now. Please try again in a little while. - kasnije je siri normalno radio dok danas ujutro radi a sada opet ova poruka. Događa li se to i vama? Čitao sam na Apple forumu da i ljudi u Americi imaju problema sa ovime malo radi malo ne.
Tema zaključana.
26.12.2011 | 22:50
E, tako je i meni u ujaka.... Ali kasnije normalno radi....Stvarno neznam sto je to, ali nisam primjetio da se neki žale.
Tema zaključana.
26.12.2011 | 22:51
Vice kaže:
E, tako je i meni u ujaka.... Ali kasnije normalno radi....Stvarno neznam sto je to, ali nisam primjetio da se neki žale.

Ja mislim da je greška Applovim serverima. Nisam ni ja primjetio da se itko žali
Tema zaključana.
26.12.2011 | 23:47
Za blagdane je bilo veliko opterećenje Appleovih servera jer su vjerojatno svi navalili na Siri. Prije toga je, a i sada radi sve normalno. Siri je ipak još uvijek u beti, pa je razumljivo da bude štucanja tu i tamo, no većinu vremena radi bez problema.
Tema zaključana.
27.12.2011 | 00:52
Kako se uopće ljutiti na nju ili prigovarati kad se tako lijepo ispriča kad ima problema
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava