Appstore kupovina
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Appstore kupovina

28.12.2011 | 22:49
Ljudi trebam pomoc... namjeravam si kupiti jednu igricu na appstoreu od 1$ . mogu li to obaviti bez kreditne kartice? jeli to uopce moguce?
Tema zaključana.
28.12.2011 | 23:16
Bojim se da nečeš moći bez kreditne kartice. Pretpostavljam da već imaš account otvoren. Opcije plaćanja su Visa, MasterCard ili Amex.

...tako da češ morati platiti karticom, a kupljena igrica ti je vezana uz account preko kojeg si ju kupio (platio)
Tema zaključana.
28.12.2011 | 23:25
a jbg onda idem skinut preko apptrackr.. a bas sam mislio malo im dati novaca kad ono oni traze tu karticu.. a bojim se da mi ne nestanu svi novci tako da necu ni kupovat..
Tema zaključana.
28.12.2011 | 23:29
Možeš napraviti prepaid karticu i kupuješ onoliko koliko novaca si uplatio na šalteru banke, ako hočeš možeš i 5 kn uplatiti.
http://www.hypo-alpe-adria.hr/home.nsf/id/62
Tema zaključana.
29.12.2011 | 00:43
hvala ti Renzo
btw ljudi mi moze neko rec pitanje koje me muci otkad imam iphone a nikako da saznam sta je to... sta su one 3 tockice pored zvucnika za pricanje? imam iphone 3gs i te tockice se nalaze na onom mjestu gdje iphone 4 ima prednju kameru..
Tema zaključana.
29.12.2011 | 00:51
Senzor,on gasi display kada prislonis uhu dok telefoniras
Tema zaključana.
02.01.2012 | 09:51
ILoxD kaže:
a jbg onda idem skinut preko apptrackr.. a bas sam mislio malo im dati novaca kad ono oni traze tu karticu.. a bojim se da mi ne nestanu svi novci tako da necu ni kupovat..

dobro, sta si mislio da ce ti doc inkasator na kraju mjeseca i naplatiti 5 kn "na ruke"?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava