Kako dobiti besplatno aplikacije koje se plaćaju
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako dobiti besplatno aplikacije koje se plaćaju

08.01.2012 | 09:41
Evo naša sam način kako dobiti besplatno neke aplikacije koje se plaćaju, ja sam već dobio Tweetbot, znači provjereno je i radi, jedina caka je da trebate imati us store account (ako nemate nije ga teško napraviti) Otiđite na Ovaj link preko iOS uređaja i uživajte
Tema zaključana.
08.01.2012 | 10:37
Zaboravio si samo spomenuti kako funkcionira cijeli koncept. Da bi dobio besplatno neku placenu aplikaciju koju nude, moras instalirati sponzorsku aplikaciju, imati je pokrenutu bar 30 sekundi, i onda dobijes odredjeni kredit s kojim mozes odabrati neku od ponudjenih placenih appova. Ukoliko zelis vise placenih APPova moras instalirati vise sponzorskih ili dovuc frendove na stranicu za sto isto dobijes kredit...

Cak se i cini ok koncept, ali zasad nemaju nista sto bi me vrlo zanimalo.
Tema zaključana.
08.01.2012 | 11:18
Lajkaj App Store na fejsu i svako toliko imaju promocije i dijele kodove za appove. Jako dobre appove.
Tema zaključana.
08.01.2012 | 12:09
Fora ali za neku bolji app mora instalirat 100 bezveznih da bih zaradio credite. Nista od toga
Tema zaključana.
08.01.2012 | 12:33
The_Cleric kaže:
Fora ali za neku bolji app mora instalirat 100 bezveznih da bih zaradio credite. Nista od toga

Ja sam dobio tweetbot koji je inace 2.99$ i ne treba puno da se dobije neka app, ja mislim da sa ovo svakako isplati, samo da dođu nove sponzorske aplikacije

i normalno da će se za neke skuplje aplikacije tražit više bodova, ali za neke kojima je cijena 0.99$ treba samo 390 bodova, a za te bodove trebaš pogledat 5-6 aplikacija...
Tema zaključana.
08.01.2012 | 13:12
Po meni je ovo bezvezno rjesenje.

Hvala tebi na info, nemoj me pogresno shvatiti, ali ovo je cisto gubljenje vremena.

Ili JB svoj iPhone pa narokaj par tisuca dolara aplikacija, ili brate dragi, daj tih 5kn i kupi sto ti treba.

Ovako nesto otvarati, skupljati, racunati, bodovi za mizernih 0.99$.

Nemojte se ljudi srozavati tako nisko
Tema zaključana.
08.01.2012 | 14:06
A slušaj to je tvoje mišljenje, ja inače kupujem aplikacije i dosta sam na njih potrošio pa dobro dođe kad ovako mogu dobit neku besplatno...
Tema zaključana.
09.01.2012 | 09:44
Sta komplicirate.. JB-ajte ajfon i instalirajte installous i to je to
Tema zaključana.
09.01.2012 | 10:18
Sustav provjereno radi, samo što ima malo sponzorskih aplikacija pa je teško sakupiti dovoljno bodova za skuplju aplikaciju od npr 4.99$ koliko dođu iMovie ili Garage band.
Osim toga, nije loše tu i tamo malo prošarati po Appstoreu i vidjeti kakve sve aplikacije postoje i čime se sve ljudi bave, čak se nađe i nešto relativno korisno ili barem neka ideja.
Tema zaključana.
09.01.2012 | 11:24
ILoxD kaže:

Odlicno ti je razmisljanje.
Tema zaključana.
09.01.2012 | 16:03
Skineš si AppsGonefree aplikaciju i svaki dan vidiš što je postalo besplatno pa si skineš kao ja npr što sam skinuo boost 2, cugopol... itd.
Tema zaključana.
09.01.2012 | 16:14
ILoxD kaže:

Pogresan forum za takav stav.

Smatraj ovo upozorenjem
Tema zaključana.
09.01.2012 | 20:08
Samo bi spomenuo da ovo nije besplatno, jer neki trud moras ulaziti! To sto nema novaca, ne znaci da je besplatno!
Sad je samo stvar u tome koliko neko cijeni svoje vrijeme!

Ali ako je neko nezaposlen (skola i slicno) i ako je potrebno par minuta izdvojiti, zasto ne!
U svakom slucaju puno bolje od ovih installous frajera!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava