Prebacivanje fotografija s jednog iPhonea na drugi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prebacivanje fotografija s jednog iPhonea na drugi

12.01.2012 | 21:21
Otvaram temu zbog razgovora iz Vikalice.

Znači ovako...
-Sestra nabavlja iPhone 4S, a ja sada imam običnu četvorku. Pošto njoj nije bitno jeli 4S ili 4 odlučila je da će se zamjeniti samnom. E sad problem nastaje u fotografijama. Ja imam sigurno nekih 800 slika na svom iPhoneu i prilično glazbe,ali ona(glazba) mi i nije toliko bitna,koliko su mi bitne fotografije.
Jeli postoji neki način da s 4. prebacim sve fotografije na 4S ?
iPhone 4S, nemam trenutačno,ali dolazi za par dana. Otvaram odmah sada temu, jer idem na put, pa moram brzo djelovati dok još imam dva iPhonea kraj sebe.
Unaprjed hvala!
Tema zaključana.
12.01.2012 | 21:30
Spoji svoj iphone sa itunesom, tamo ce se automatski pokrenuti backup, ajmo reci preslika svih tvojih postavki, kontakta, slika itd!
Kad stigne novi iphone, spoji ga na itunes i povuci taj backup! Nakon sto itunes odradi svoje, novovom iphoneu ce sve biti isto kao i na starom!
Tema zaključana.
12.01.2012 | 21:40
Aha, mislio sam da to vrijedi samo za aplikacije ! Hvala puno!
Tema zaključana.
12.01.2012 | 21:45
Jel ti skupljas iStvari onako za foru ili?
Nema na cemu!
Tema zaključana.
12.01.2012 | 21:59
Vice kaže:
Aha, mislio sam da to vrijedi samo za aplikacije ! Hvala puno!

Gore imaš opcije na kojima možeš odabrati šata zeliš synkronizirati i iziaberi šta želiš i pritisni syncro.
Tema zaključana.
12.01.2012 | 22:14
Backup je neovisan o syncanju! Slike iz camera rolla, sms-ovi, postavke nemaju veze sa syncom!
Ali bilo bi svakako dobro i korisno da se i sa syncom upoznas posto imas iPhone!
Tema zaključana.
12.01.2012 | 22:36
Evo sad sam malo pogledao po iTunesu i skužio sam, hvala još jednom !
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava