Jamstvo preko IMEI broja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jamstvo preko IMEI broja

15.01.2012 | 23:29
Imam iPhone 4 iz T-mobilea. Sad bih ga prodao ali nemam nikakav račun niti pismeno jamstvo. Da li kupac tog uređaja može ostvariti jamstvo preko IMEI broja koji je na kutiji? Nešto slično zapravo je moguće kod HP-a, oni po serijskom broju laptopa znaju da li je isti pod garancijom i ne traže uopće račun ni onaj obrazac garancije što prodavač ovjerava.
Tema zaključana.
15.01.2012 | 23:48
bez jamstvenog lista (a na svim jamstvenim listovima piše da jamstveni list vrijedi isključivo uz račun), nećeš moći ostvariti nikakva prava za eventualni popravak uređaja.
nekad prolazi i jamstveni list bez računa.
jamstveni list je zaista minimum i bez njega ne ide ništa.
apple u svojoj bazi podataka zna dokle ti vrijedi garancija, ali u hrvatskoj ti istu bez jamstvenog lista nitko neće priznati.
jedino da ideš kod t-mobilea pitat da ti daju duplikat.
Tema zaključana.
16.01.2012 | 00:23
sad sam provjerio na applovim stranicama po IMEI broju i piše točno da garancija vrijedi do 20.6.2012. što je zapravo dan kad sam ga aktivirao. Jedino da tražim predraćun od sindikata po kojem su uređaji plaćeni pa da s tim ishodujem garantni list u nekom T-centru?
Tema zaključana.
16.01.2012 | 00:44
jedino tako...
iako mi se i to čini malo vjerojatno.
Tema zaključana.
16.01.2012 | 10:26
bpodnar kaže:
sad sam provjerio na applovim stranicama po IMEI broju i piše točno da garancija vrijedi do 20.6.2012.

sorry na oft ali, di je ta opcija?
Tema zaključana.
16.01.2012 | 13:00
emjae kaže:
bpodnar kaže:
sad sam provjerio na applovim stranicama po IMEI broju i piše točno da garancija vrijedi do 20.6.2012.

sorry na oft ali, di je ta opcija?

Odeš na selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do i upišes serijski broj i videl buš.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava