iPhone 4s sync iTunes
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4s sync iTunes

16.01.2012 | 17:43
Dragi moji Appleovci,
Nekidan sam ženi kupio iPhone 4s, kada sam pokušao syncayi glazbu iz svoje music i play liste, nece da je synca.
Uredno sam napravio account na iTunesima za ženu i authorize comp te pokuša opet al i dalje ne želi dopustiti spremanje u njenu aplikaciju music na iPhone 4s.
Ne znam što da uradmi, inače kad sam kreirao raćun stavio sam opciju "bez kreditne kartice" none.
Imete vi kakav savjet?
Što da se uradi po tom pitanju?
Tema zaključana.
16.01.2012 | 18:40
Je si spojio s kabelom komp i telefon?
Koliko znam za glazbu ni ne treba autorizacija, kao što ne treba Apple ID. (ili sam nešto propusto jer imam 4G na 4.x.x)
Tema zaključana.
16.01.2012 | 19:38
je zabac ... spojio sam kabelom od iPhone comp i mob.
nece da mi synca i ne znam sta je problem.
Tija san to rijesit s njenim mobom a ispada da ovaj 4s ne sljaka s mojim iMacom.
Jedino da probam preko njenog MBP al tyo nije to, onda oram ukucavat cjelu glazbu i iTunes.
Tema zaključana.
16.01.2012 | 19:41
Inace pod njenom glazbom mi je sve sivo .. gdje se vidi ona ikonica za sync al nista drugo ne mogu uraditi.
Tema zaključana.
16.01.2012 | 20:28
Pa jesi oznacio kvacicu skroz na vrhu "sync music"?
Nakon toga se otvore opcije koju tocno lazbu zelis syncati.
Tema zaključana.
16.01.2012 | 23:25
Inače instaliran je u iMacu lion.
Tema zaključana.
16.01.2012 | 23:32
Izgleda da sam proziran!
Tema zaključana.
17.01.2012 | 07:40
iPod i iPhone imalu malo razlicito syncanje. Kod iPhonea nemres vuci pjesme u telefon (rako je kod mene) dok kod iPod-a to ide. Moras u tabu Music staviti kvacice vec gdje treba. Meni odgovara rucni odabir.
Tema zaključana.
20.01.2012 | 20:33
Evo društvo sve je riješeno s probemom oko iTunesa.
Radilo se o firmware koji je i u USA učinio dosta zezancije a ne znam točno serijski broja al mu je zadnjibroj bio 5.
Zbog toga nisam mogao vući i syncati pjesme u iTunesima.
Nakon updatea na frmware s zadnjo znamenkom xxxxx 6 sve je prošlo bez problema i syncanje se uspiješno napravi
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava