iPhone 3gs
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3gs

05.02.2012 | 15:18
e ovako...uz svoj iphone, dobio sam jos i stari 3gs. mobitel je kupljen u svicarskoj, i zakljucan na njihovog operatera...osoba koja je koristila taj mobitel, NAPRAVILA je update na 5.0.1, baseband na mobitelu je 5.16.05 na njemu nije bio napravljen jailbreak...htio bih napraviti unlock da radi na moju drugu sim karticu...navodno da se to ne moze, bas zbog tog baseband-a koji ima na sebi...zna li netko malo vise o tome ? tj. dali se stvarno ne moze...ili se ipak moze HVALA !
Tema zaključana.
05.02.2012 | 15:24
moram te razocarat ali taj se baseband ne moze se, jedino da updejtas na ipadov 6.15.00 sta ti nitko nece preporučit..
vise o ipadovom basebandu: modmyi.com/forums/iphone-news/739142-war...eband-6-15-00-a.html

mada meni je frend imao taj baseband godinu dana i sve mu normalno radilo nikad nije imao problema, jedino mu taj gps nije radio..
Tema zaključana.
05.02.2012 | 16:02
hm...da...istu stvar sam i ja procitao ma za gps mi nije toliki problem...imam ga na 4s...znaci pretpostavljam da ne mogu ni ovi na "servisu" kaj unlockaju za cca 100 kn ? hvala
Tema zaključana.
05.02.2012 | 16:09
da da isto to ce ti napravit.. nema nikoga ko moze tvornicki otkljucat iphone jedino darkgsm i takve slicne "kompanije" ali to masno placas 1000kn..
Tema zaključana.
05.02.2012 | 16:20
I ja imam 6.15.00, trenutno na 5.0.1 i sem gps-a sve radi super
Tema zaključana.
06.02.2012 | 01:58
Možeš probti i Gevey SIM ugurati unutra. Jedino što će u SIM utoru biti malo klaustrofobično (Gevey radi imposer za micro SIM, pa ti treba i onaj adapter s male na veliku SIM karticu + taj Gevey imposer), no time izbjegavaš iPad BB i sve one komplikacije koje s njim idu (netočan GPS, trošenje baterije, haktivacija, Custom Firmware, No-Restore it'd.).
Ima na e-bayu tih Geveja po 15-ak $. Prijetelju je neki dan stiglo iz NY za nekih 5-6 dana. Doduše, njemu je treblo za iPhone 4, no po Internetu ima objašnjenja kako to uglaviti i u 3GS (iOS 5)

Eto, samo kao jedan prijedlog za širi izbor rješenja
Tema zaključana.
06.02.2012 | 09:52
da to sam isto nasao...hm...budemo vidili u svakom slucaju, hvala na prijedlogu...i dakako, svi prijedlozi su dobrodosli !
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava