pomoc
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

pomoc

08.02.2012 | 18:03
hay! Imam problem s iphonom 3gs 32G.
stavljal sam novi softver i sve je fino krenulo kad mi za nekih 20min javi da moram restorati mob.stavim ga restorat ali mi javi error code(21). sad mi je mob u recovery modu i ne mogu ga koristiti a da ga ne restoram a to ne mogu. kad ga stavim u DFU mode i restoram javlja mi error code (1600).MOLIM POMOC jer vec nemam ideje,stavil sam nove iTunese, promjenil antivirusni program itd. itd. p.s.prije je bio jailbrekan na 4.3.3 softveru. HVALA
Tema zaključana.
08.02.2012 | 18:35
Mozes preko TU fix recovery ili ireb-a.To se desava kada se radi restore na JB uredjaju
Tema zaključana.
08.02.2012 | 20:56
"stari" PUNO HVALA uspio ssam rijesiti pomocu iREB-a, ali sam ga vratil na prijasnji softver (4.3.3)i opet je jailbreak-an
daj mi samo reci kaj mu uopce znaci taj jailbreak hvala
Tema zaključana.
08.02.2012 | 21:27
Saint ti je profic za sve e to se meni bilo desilo isto tako samo sto sam ja skino neki zbugan program preko cydie i iso reboot iphone 4g i nije mi se vise htio upaliti ! stavio sam u dfu mode i stalno je javljo te jebene errore tako da nisam mogo restore ali sam dao nekom liku koji mi je to sredio
Tema zaključana.
08.02.2012 | 21:54
Nema na cemu tu sam da pomognem. Dosta se govorilo o JB na forumu,moj savjet je da malo procitas.Neko je za JB dok drugi protiv.U svakom slucaju sa JB nema vise ogranicenja tj mozes raditi sa mobitelom sta i kako hoces,mada u vecini slucajeva se koristi zbog otkljucavanja samog aparata.U mom slucaju sve u legalnom dijelu jer me piraterija ne interesuje.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava