Najjeftiniji i Najbolji Siri Proxy Server !
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

Najjeftiniji i Najbolji Siri Proxy Server !

09.02.2012 | 15:07
Pozdrav svima !

Kako već dosta ljudi ceka Siri port za iPhone 4, 3GS i iPod Touch 4G i jednostavno ga nemogu dobiti. Postoji jako puno free servera, ali svaki od njih je prespor ili jednostavno ne radi. Predstavit cu vam server koji ima sjajnu brzinu i najjeftiniju mjesecnu cijenu !

Cijene se krecu ovako: *Cijene možete donirati !
Mjesecno: 4-6$
6 Mjeseci: 17-27$
Godina:30-48$
Lifetime:45-70$

A također možete probati free server koji imate na probu 3 sata. Ali sve možete naći ovdje : simplysiri.weebly.com/index.html

A ako se odlučite kupiti ako ste pročitali ovo od mene. Dobit ćete 10% popusta na odabranu cijenu. Samo spomenite ime Luka kada budete donirali !

Javite se preko iMessage na vašem iUređaju na ovu adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tema zaključana.
09.02.2012 | 22:07
Naprosto ne mogu zamisliti da bi netko za takvo što platio. Siri je mogućnost koja me držala prvih pet minuta. Nakon toga postaje apsolutno beskorisna. No svaka roba ima svog kupca. :/
Tema zaključana.
09.02.2012 | 22:23
potpisujem... to je program koji je napravljen isključivo za tupaste amere
Tema zaključana.
09.02.2012 | 23:48
Samo bi upozorio buduce korisnike da razmisle o mogucim malverzacijama, jer ipak siri prikuplja i salje podatke s mobitela (kontakti itd itd).

Osobno sam odustao od Siri na 3GSu jer bi morao imat JB uredaj a i dosta je sporo radilo.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava