CUDNI PROBLEMI S KAMEROM NA 4S
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

CUDNI PROBLEMI S KAMEROM NA 4S

14.02.2012 | 13:41
Pozdrav!

Imam jedno pitanje tj. jedan cudan problem, naime kad pokrenem kameru i na ekran dobijem sliku foto-trazila ali u tim trenutcima na desnoj strani ekrana nesto ispod gornjeg desnog kuta se vidi crna poprilicno vidljiva tocka, velicine jednake onoj koliko je velik krug kamere na straznjoj strani uredaja, ponavljam samo je vidljiva dok je ukljucena kamera, nestaje izlaskom iz aplikacije, mozete li provjeriti ima li jos itko takav problem, radi se o iPhone-u 4S 16GB White, ako bih netko mogao pomoci bilo bi super, sad me ovo sekira, mobitel je star tocno 2 mj. i zakleo bih se da do danas ovo nisam primijetio tj. nije ni postojalo...unaprijed hvala!
Tema zaključana.
14.02.2012 | 13:54
Sa krpicom za čišćenje naočala očisti staklo od kamere, vjerojatno je zaprljano.
Tema zaključana.
14.02.2012 | 13:58
Da bar, ispolirao sam ga cijelog, ponadao sam se i ja tome ali ne, kao da je neki softverski bug i neznam hoce li mi to uopce priznati pod garanciju, jednostavno s desne strane ekrana malo povise sredine prem desnom gornjem kutu je crna poluprozirna mrlja (tocka) identicna izgledu, obliku i velicini otvora kamere
Tema zaključana.
14.02.2012 | 14:01
Zaboravio sam napisati da se najlakse uocava ako kamerom kao snimate po necemu bijelom, zidu ili papiru ili slikate nesto svijetlo...
Tema zaključana.
14.02.2012 | 14:04
Da li i slike koje napraviš imaju istu takvu mrlju na sebi? Koristiš li kakvu zaštitnu futrolu za njega?

Ja imam iPhone 4S 16Gb bijeli i zaštita koju imam od prozirne plastike zna smetati kad radim slike sa flashom, doduše nema crne mrlje, već slika ispadne blijeda.
Tema zaključana.
14.02.2012 | 14:09
Slike ispadnu s tom mrljom, nekoristim futrolu nikakvu, kad odem na video nacin pa kako se cijela slika sama po sebi na trazilu zumira tako i ta mrlja postane jos veca i zauzme poprilican dio ekrana ali se onako kao razrijedi i gotovo je skroz prozirna, bojim se da se kamera pokidala sama od sebe
Tema zaključana.
14.02.2012 | 14:20
Uradi hard reset,ako ne pomogne onda restore.Ako ni to ne sredi problem(sumnjam da hoce) nosi u servis.Imas pravo na garanciju jer je HW greska
Tema zaključana.
14.02.2012 | 14:26
Kad prebacim na prednju kameru "mrlja" ili bolje receno sjena ili duh koji izgleda kao otvor kamere odozada jednostavno nestane, dakle problem je u zadnjoj kameri tj. njenom prikazu na ekranu uredaja, napravio sam "izbrisi sav sadrzaj i postavke" ali opet je isto, druge nacine restartiranja nisam nikad radio jel ih neznam haha
Tema zaključana.
14.02.2012 | 14:37
To je nesto HW tj na samoj kameri -leci.Ako imas garanciju nosi na servis.Mozes jos probati skinuti zadnji poklopac ocistiti kameru i onda slikati da vidis da nije nesto zamrljano ali ako nisi prije to primjecivao onda je 100% HW
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava