GPS alarm aplikacija za iPhone?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

GPS alarm aplikacija za iPhone?

29.02.2012 | 14:01
Zanima me da li netko zna da li postoji aplikacija za iPhone koja bi imala opciju da se na samom uređaju uključi nekakav alarm ukoliko se uđe/izađe na neko područje?
To područje bi sam korisnik definirao po GPS koordinatama.
Primjer, unesemo koordinate rubnih točaka nekog nacionalnog parka tako da kada se te točke linijom spoje potpuno omeđuju to područje, a da nam onda iPhone uključi alarm svaki put kada uđemo ili/i izađemo iz tog područja!
Gledao sam u App storeu i postoji samo varijanta koja pali alarm kada se dođe na određenu tučku (ali mene zanima cijelo omeđeno područje i toga čini mi se nema).
Hvala.
Tema zaključana.
29.02.2012 | 18:46
Nešto mi ide po glavi kako sam čitao o tome ali mislim kako toga nema u AppStore-u, već treba JB telefon.
Tema zaključana.
29.02.2012 | 19:37
Mozes teoretski koristiti reminder aplikaciju ali limit je taj da ne mozes dodati lokaciju sa adresom koliko znam. Radi na foru "kada dodjem na posao javi mi da zovem peru".
Tema zaključana.
29.02.2012 | 22:00
metalni kaže:
Zanima me da li netko zna da li postoji aplikacija za iPhone koja bi imala opciju da se na samom uređaju uključi nekakav alarm ukoliko se uđe/izađe na neko područje?
To područje bi sam korisnik definirao po GPS koordinatama.
Primjer, unesemo koordinate rubnih točaka nekog nacionalnog parka tako da kada se te točke linijom spoje potpuno omeđuju to područje, a da nam onda iPhone uključi alarm svaki put kada uđemo ili/i izađemo iz tog područja!
Gledao sam u App storeu i postoji samo varijanta koja pali alarm kada se dođe na određenu tučku (ali mene zanima cijelo omeđeno područje i toga čini mi se nema).
Hvala.

Za to bi mogao koristiti OmniFocus za iPhone.
http://bit.ly/zFnt1O
Pogledaj pod Nearby contexts i procijeni bi li to moglo zadovoljiti tvoje zahtjeve.
Tema zaključana.
01.03.2012 | 23:10
Nije to to...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava