iphone 3g i turbo sim!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 3g i turbo sim!

02.03.2012 | 21:49
Koristio sam turbo sim na nokia mobu, to je ona kartica koja odkodira mob trenutno dok je unutra... bla bla !
Nisam tada pokusavao ici na net... ali sam nacuo da kad je ona unutra ne radi 3g??

ps: dali ce ta kartica raditi na ajfoncini??
hvala
Tema zaključana.
02.03.2012 | 22:00
Postoji za iphone 4 gevey,ali otkljucava samo neke BB
Tema zaključana.
02.03.2012 | 22:37
da vidio sam na njuskalu da imaju te za 4... ali na youtube ima nekoliko filmica bas sa 3g i tim cudom ...uglavnom dali ce to funkcionirati i na 3g???
Tema zaključana.
02.03.2012 | 23:01
to sa 3G je bilo aktuelno prije par godina,ja nisam cuo za neku karticu koja funkcinise u nazad 2 godine.Jedino SW unlock.
Tema zaključana.
03.03.2012 | 08:50
nista znaci jedino da isprobam pa budem prvi , ma cura hoce ajfon da si bude cool a cydie i jailbreak joj iskreno netrebaju cak ako pegledam doslovno neznam ni kome od vecine korisnika iphone to i treba od 100 000 app treba jos 100 000 malo megalomanski kaj ne... ! nisam cuo jos nigdje da se neko veseli jer je jailbreak-om dobio pristup te nesto prckao po filesystemu...!

ps: da bi promijenio baseband(ako sam dobro shvatio to je radio rom koji je vezan za odredenog operatera) dali moram raditi jb??
Tema zaključana.
03.03.2012 | 13:01
BB mjenjas na visi zavisno od FW.Ne mozes raditi downgrade BB osim sa starim BL i to su rijetki telefoni.Sto se tice JB ne mogu se sloziti sa tobom,ja ga ne koristim za pirateriju tj ukradene aplikacije vec za opcije koje je apple iz samo njemu poznatih razloga zabranio.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava