Sinkanje videa sa iphona na kompjuter
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Sinkanje videa sa iphona na kompjuter

03.03.2012 | 15:23
Pozdrav,

imam problem sa prebacivanjem vlastito snimljenog videa sa iPhone 4 na kompjuter (windows). Kad spojim iPhone sa kompom prepozna mi ga kao fotopaparat te tako i prebacujem sve slike i kraće viedeosnimke. Međutim video malo veće dužine 1 min. - 2 min. i više neće da prebaci i izbaci onu klasičnu gešku (ponoviti ili preskočiti).

U čemu je problem? Ima li neka druga mogućnost kako da prebacim veći video sa iPhona na kompjuter?

Hvala unaprijed
Tema zaključana.
07.03.2012 | 18:10
Zar nitko nema ideju u čemu bi mogao biti problem. Zar nitko neprebacuje snimljeni video od 2-3 minute na kompjuter?
Tema zaključana.
07.03.2012 | 18:40
Zadnji video koji sam prebacio na komp je trajao oko 30-40 minuta,transfer ide sasvim normalno.Na zalost ne mogu ti objasniti niti dati savjet jer ne koristim win,alo predpostavljam da je do kompa .
Tema zaključana.
07.03.2012 | 21:51
Ne znam u čemu bi tebi trebao biti problem ja imam jedan video od 1:43 i prebacio sam ga tako preko otog za kameru kad otvori jer mi ga tamo prepozna pošto je tamo spremljen.
Tema zaključana.
08.03.2012 | 21:53
Problem rješen!!!

trebao sam uključit opciju u windowsima koja pokazuje sve foldere i skrivene također. Onda samo copy - paste.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava