3GS problem s touchom?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

3GS problem s touchom?

09.03.2012 | 21:16
Ukratko, mobitel je kod mene više od dvije godine, nije razbijan ekran, jailbreak-an, a nakon šta je istekla garancija počeo je sve slabije i sporije reagirati na komande, često blokirati....
Pa sam napravio reset ( bez onog glavnog gdje briše i slike ), i onda je proradio ( iako se znalo desiti da tu u tamo zablokira)
Ispod stakla vide se par zrna prašine, može li to biti uzrok, također?
Tema zaključana.
09.03.2012 | 21:28
Meni to izgleda kao SW greska a ne HW,prasina je skoro pa notmalna na 3G i 3Gs.Uradi ti hard reset Home+Sleep dugme dok se ne ugasi pa upali i pojavi jabuka onda pusti i bice sve ok
Tema zaključana.
10.03.2012 | 00:09
Prasina je samo kozmeticki detalj, nemoze imati utjecaja na touch. Izmedu stakla i LCD-a je veci razmak nego sto je debljina prasine, tako da nemoze imati utjecaja, a pod konektor se nemoze podvuc. Najvjerovatnije je touch u kvaru zbog vanjskih uvjeta.
Tema zaključana.
10.03.2012 | 08:38
Napravio sam hard reset. Za sada radi bez greške. Javim se ponovno, ako se problem vrati.
Hvala vam na pomoći.
Tema zaključana.
12.03.2012 | 08:57
nije dugo trajalo...
Opet otkazuje poslušnost. Probao sam opet
hardreset, i to više puta.
Jučer je radio bez problema, danas ne.
Šta mi je najpametnije napraviti?
I koliko bi popravak iznosio kn?
Zna li tko?
Tema zaključana.
12.03.2012 | 12:13
Probaj kontaktirati neki servis pa će ti oni odgovoriti brže i preciznije
Tema zaključana.
12.03.2012 | 14:34
Popravak toucha za 3gs je 299 kn, popravak traje 20-ak minuta.
Tema zaključana.
13.03.2012 | 19:38
hvala iKlinika na odgovoru.
Naime, skužio sam da kada sam van WI-FI-a da onda nemam problema s touchom, zašto je to tako?
Slučajno sam skužio da google+ app ( odnedavno) dodaje u svoj privatni folder na njihovom serveru slike i video automatski koje snimiš s uređajem, ali samo dok si spojen na WI-FI.
Sada sam izbrisao taj app pa ću vidjeti da li je u tome kvaka bila ili je stvarno touch pred izdisajem.
Stay tuned...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava