Kako prebaciti igricu s androida na Iphone 4S???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako prebaciti igricu s androida na Iphone 4S???

11.03.2012 | 19:01
Pozdrav svima!

Imam problem, tj. moja supruga.
Do sada je igrala njoj zaraznu igricu Farm Story na tabletu sa androidom. Neki dan je kupila Iphone 4s i sada bi htjela tu svoju farmu prebaciti na njega. Da li je to moguće?

Igra inače postoji i za iOS i za Android. U iOS-u se može seliti s uređaja na uređaj, ali ne znam kako to prebaciti s androida na iOS (iPhone).

Hvala!
Tema zaključana.
11.03.2012 | 19:11
pa mora valjda da skine verziju za iPhone....kako mislis da pokrene igricu od Androida na iPhone?
Tema zaključana.
11.03.2012 | 19:15
Prebaciti je ne može, nije to više ka što se je prije slalo preko IR il blututa
Skine si sa Apple stora tu igricu na iphone i šišaj
Tema zaključana.
11.03.2012 | 19:21
nije problem snimiti igricu, nego to što je već ko zna na kojem nivou i ne bi htjela to izgubiti (uložila je i nešto love).
S iPhonea se može prebaciti na drugi iPhone/iPod/iPad bez da izgubiš nivoe (u postavkama igre ima šifra), ali na tabletu s androidom u postavkama igre nema te mogućnosti/šifre.
Tema zaključana.
11.03.2012 | 19:28
E sad to je pitanje, pa aj odg ovako, jel ima korisnički račun za tu igru? Jer ako ima onda joj je pod tim spremljeno valjda sve (iako ni to ne mora značit da će dobiti na iphone to što je imala na androidu jer su različiti os-ovi i nije na istoj memo spremljeno, to dalje ovisi od igrice i developera kako su uradili)
Tema zaključana.
11.03.2012 | 20:03
Svaki program na AppStoru ima onaj support mail tako da je najbolje njih pitati. Malo je vjerojatno da ste vi prvi koji prelaze s jedne na drugu platformu.
Tema zaključana.
11.03.2012 | 20:11
Malo sam listao forume i našao rješenje na stranicama tvorca igrice. Svejedno hvala svima na trudu!
Tema zaključana.
11.03.2012 | 20:55
Bilo bi lijepo podijeliti s ostalima rješenje ako kome još bude trebalo
Tema zaključana.
11.03.2012 | 21:09
Treba im mailom poslati svoj Id (korisničko ime) iz igre i nivo na kojem si trenutno i UDID broj od novog iOS uređaja, pa ti oni vrate šifru s kojom se prijaviš u igri na tom novom uređaju (kad ju prvi put pokrećeš). Taj UDID broj očitaš kad spojiš iPhone preko Itunes na komp, klikneš na serijski broj uređaja i tada se pokaže 40-znamenkasti kod.

I to je to.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava