ebay baterija za 3Gs
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ebay baterija za 3Gs

14.03.2012 | 00:36
Bok,

Doslo je vrijeme da i Li-ion baterija kaze pa-pa. Mobitel je 7.2009. sto znaci da je vise od 2.5 godina star. Ima beskonacno punjenja i baterija zbilja lose drzi. Nevezano za software ili bilo kaj. Jednostavno je stara.

Zanima me, da li je netko mijenjao sam bateriju koju je kupio na ebayu? I ako je od kojeg sellera? Jer definitivno se ne bi igrao s baterijama da mi explodira u dzepu. Ili da odem u servise tipa iKlinika ili iServis? Sta mislite, imaju li i oni iste baterije pa samo to ljepo umotaju u OEM baterije 1 klase?

Mislim da ste okvirno shvatili u cemu je problem, pa ako se netko susreo s doticnom temom neka napise pokoju

Puno hvala

LP
Tema zaključana.
14.03.2012 | 14:35
Ja nemam iskustva sa takvim stvarima ali da moram rađe bi otišao na servis jer mi je ipak sigurnije.
Tema zaključana.
14.03.2012 | 18:18
Ako ides preko ebay-a pazi se od koga kupujes jer ima svakakvih baterija, a ako se baterija mijenja kod nas dajemo garanciju 6 mjeseci.
Tema zaključana.
14.03.2012 | 20:01
iklinika.hr kaže:
Ako ides preko ebay-a pazi se od koga kupujes jer ima svakakvih baterija, a ako se baterija mijenja kod nas dajemo garanciju 6 mjeseci.

Mislim da ti i to znači više neg gledat oš dobit pravu il neku užasnu kopiju
Tema zaključana.
14.03.2012 | 20:46
@iklinika: od kud vi nabavljate baterije? I kako mogu znati da mi necete ugraditi ovu s ebaya? U slucaju da baterija explodira, da li u garanciju ulazi i ostatak ostecenog uredaja ili samo baterija?
Tema zaključana.
14.03.2012 | 21:21
Ako eksplodira ne popravljamo Vam Vas iPhone nego kupujemo novi iPhone 4S. Nemoguce je da eksplodira jer ne igramo se sa komponentama i ne kemijamo nista. Nije problem ako ona eksplodira, jer iPhone je samo nesto materijalno, zdravlje i ljudski zivot je ono sto vrijedi. Nabavni lanac je poslovna tajna, ali sve komponente su original, a ako doticna komponenta nije original napominjemo da je zamjenska.
Tema zaključana.
14.03.2012 | 21:48
Hvala na odgovoru. Budem vam dosao kroz koji dan kad ulovim vremena!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava