Vraćanje originalnog iOS-a na Iphone 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vraćanje originalnog iOS-a na Iphone 4

20.03.2012 | 22:35
Bok!

zanima me je li tko radio vraćanje originalnog iOS-a na Iphone 4?
Našao sam da je potrebno imati originalan shsh(digitalan potpis uređaja)
da bi se vratio original firmware. Napravio sam jailbreak sa redsnow alatom na na verziji 5.0.1 9a405, spremio sam originalni SHSH prije svega na kompijuter.

Sada što moram napraviti da bi vratio originalni iOS(garancija u tcom-u mi je još 2 tjedna a imam problem sa ekranom->pojavili su se mjehurići pod staklom). Eto ako netko ima neki tutorial ili u par crta neka opiše što moram napraviti?
fala unaprijed
Tema zaključana.
20.03.2012 | 23:11
Samo napravi RESTORE i vratiti će ti sve sve na TVORNIČKE POSTAVKE, dići će ti soft. na 5.1, a ionako ako ga daješ na popravak i oni bi ti tamo ga dignuli, tako da ti je svejedno. Samo lupi RESTORE.
Tema zaključana.
20.03.2012 | 23:53
ja skinuo nekoliko GB firmware-a i sve moguce alate a nikako se sjetio na restore
fala
Tema zaključana.
21.03.2012 | 00:18
Ma bitno je da si riješio problem. Ako još imaš kakvih pitanja ili problema samo reci, cijela ekipa će ti pomoći, ukoliko bude bilo pomoći. )
Tema zaključana.
22.03.2012 | 01:46
razlog svega ovog su mjehurići zraka pod staklom, ne volim nositi iphone u maskama itd a znao mi je pasti koji put, ali ništa se nije dogodilo ili puknulo. sad me ovi mjehurići muče, oće li ih priznati pod garanciju u t-mobile centru ili? čitao sam po raznim forumima da je to tvornička greška?
Tema zaključana.
22.03.2012 | 02:18
a da jednostavno odeš i predaš uređaj?
Tema zaključana.
22.03.2012 | 11:36
Odnesi ga u T-Centar i pošalji na servis. Cijela procedura ti traje tjedan dana. Nemaš što izgubiti.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava