iPhone 5/ new iPhone ;)
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

iPhone 5/ new iPhone ;)

22.09.2012 | 01:06
Problem je ukoliko operater nema nano kartica

Evo i crash testa iphona5, jako je izdržljiv...barem na ovom klipu

Tema zaključana.
22.09.2012 | 09:58
Na takvim klipovima su svi turbo izdržljivi,kako je meni onda napuklo staklo na 4S ? Imao sam ga u onom donjem žepu na kratkim hlačama....znači negdje blizu koljena i kako su hlaće dosta široke,vjerovatno sam negdje lupio s njim o kakav stolac dok sam sjedao.Staklo je napuklo na ljevom gornjem uglu a dužina pukotine je oko 3 cm.
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
22.09.2012 | 13:16
Ma svi crash testovi su debilni. iP4s je najlosije prolazio radi stakla pozadi. Meni je ispao barem 20 puta i nema ni crte na njemu, a od toga je stvarno par puta jako dobro pao. Moze ti ispasti i udariti na rub plocnika a da mu nista ne bude. A vec sljedeci put ispadne sa 20cm visine na parket i razbije se. Nema pravila, samo puka sreca. No iP5 je sigurno kud i kamo izdrzljiviji od ip4s kako nema stakla pozadi.
Tema zaključana.
22.09.2012 | 14:04
Meni je ispadao, i najgore je sto uvijek padne na cosak. Pa sad kad prstom predjes preko coska ,, isto kao da si preko smirgl papire presao i to onog krupnog.
Tema zaključana.
22.09.2012 | 14:56
Meni je pao da ne slazem 50 puta. Obicno kad ulazim u auto, pa padne sa te visine (gotovo 1M je visok terenac od zemlje), na podlogu koja je obicno uvaljani tucanik kamen.

3-4 covera su se polomila skroz oko telefona, ali njemu nista nije bilo.

Prilicno je izdrzljiv. Nije u kozmeticki savrsenom stanju (pogotovo aluminijski rub okolo je isparan), ali nisam ni bolesnik kojem je zao koristiti svoj vlastiti uredjaj, da bi ostao sacuvan i kasnije za 50E skuplje prodan
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Prijava