iPhone 4s 4g
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4s 4g

23.03.2012 | 20:45
Moze me ko informirati o tome da je tmobile dao 4g umjesto 3g .. Kako to prebaciti na 4g??
Hvala ))
Tema zaključana.
23.03.2012 | 21:15
Mozes li malo bolje objasniti u cemu je problem sta 4g 3g????
Tema zaključana.
23.03.2012 | 23:24
Pa koja je razlika informiram se nerazumim se u to pa pitam... Negdi citam da im je 4g mreza a meni je 3g pa zato pitam... I koja je razlika? )
Tema zaključana.
24.03.2012 | 00:27
Piše ti i na njihovim stranicama. 4G iliti LTG mreža je puno brža, dostupna zasad samo u Zagrebu, Rijeci, Splitu.. i još 2 ili 3 veća grada, ito ne cijela nego njihov centar i neki još ovako dijelovi.
Tema zaključana.
24.03.2012 | 01:12
4G ili LTG neće doći kod nas još za par godina
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
24.03.2012 | 03:48
theblack4 kaže:
Piše ti i na njihovim stranicama. 4G iliti LTG mreža je puno brža, dostupna zasad samo u Zagrebu, Rijeci, Splitu.. i još 2 ili 3 veća grada, ito ne cijela nego njihov centar i neki još ovako dijelovi.

LTE je u pitanju, a dostupno je kod nas trenutacno nigdje, niti ce biti dostupno. Barem ne ubrzo. Frekvencija na kojoj su objavili da rade znaci da istu mrezu sve da je i danas stave u pogon ne mozes koristiti na ipadu, iphoneu ili bilo kojem drugom tabletu/mobitelu.
U pitanju ce biti USB stickovi za pocetak, a ja bih se iskreno iznenadio da i ovo sa USB stickovima bude u funkciji kroz iduce dvije-tri godine.
Tema zaključana.
24.03.2012 | 11:51
Da tako je LTE, krivo sam napisa

Ma to su zasad samo tek tolko da se može reč da ima i da će bit. A što će bit od toga, to ni oni sami ne znaju.
Tema zaključana.
26.03.2012 | 21:33
LTE je u pitanju, a dostupno je kod nas trenutacno nigdje, niti ce biti dostupno. Barem ne ubrzo. Frekvencija na kojoj su objavili da rade znaci da istu mrezu sve da je i danas stave u pogon ne mozes koristiti na ipadu, iphoneu ili bilo kojem drugom tabletu/mobitelu.
U pitanju ce biti USB stickovi za pocetak, a ja bih se iskreno iznenadio da i ovo sa USB stickovima bude u funkciji kroz iduce dvije-tri godine.[/quote]

VIPNet i T-mobile imaju Istocni dio Zagreba solidno pokriven signalom 4G, dio Rijeke, Osijeka i Splita. A ako imate modem Huawei E353 ili sličan mozete se i sami uvjeriti i isprobati. navedeni modem se nedavno djelio u tele2... Opcija je kupnja nekog AP-a 4G a njih ima za kupiti kod nas.
Naravno stavimo ga u client mode i to je to.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava