Iphone 3G > update > unlock
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 3G > update > unlock

28.03.2012 | 15:11
Pozdrav,

imam iPhone 3G. Kupio sam ga u Tcomu kada je tek izašao, sada više nisam Tcomu.
Odavno sam ga jailbrakao (dao sam ga frendu koji je to odradio)i unlockao. Tada je to još bio mali problem jer verzija koju imam je 3.1.3.
Sada ne mogu ništa skidati sa AppStore-a jer za sve traži verziju 4.

Sada me zanima,

1) s obzirom da mi telefon treba biti unlockan jer sam kod drugog operatera na koju verziju smijem update-at svoj iPhone, a da ga i dalje mogu unlockat i jailbrakeat?
U biti mi je bitno da ga mogu unlockat.

1a) Odnosno da li smijem otići na službenu stranicu i napravi update na trenutnu verziju, a da sam i dalje u mogućnosti napraviti jailbrake i update?

2) Da li ga mogu otključati u Tcomu legalno?

Hvala, pozz
Tema zaključana.
28.03.2012 | 16:32
Ako imaš račun, a prošlo je više od dvije godine od kupovine, možeš ga legalno i besplatno otključat. Nazovi službu za korisnike i zatraži otključavanje. Kad ti ga otključaju radi update.

Samo moraš znat da je 3G na iOS 4 sporiji nego na 3.1.3.
Tema zaključana.
28.03.2012 | 23:08
ako ga updejtaš gubiš unlock, tako da trebas sacuvat baseband ako mislis sacuvat unlock to napravis tako da uz pomoc Sn0wBreeze-a 2.2 napraviš custom 4.2.1 ispw (automatski ti ga i jailbreaka) te onda samo u cydi-i instaliras ultrasnow i mob ti je unlockan, i da ako ti je proslo 2 godine od kupovine(ili ti je istekao ugovor) mozes ga tvornicki unlockat..
Tema zaključana.
29.03.2012 | 11:06
Poklanjam točke i zareze te velika slova za prve riječi u rečenici

........,,,,,,,,,, A B C Č Ć D Đ DŽ E F G H I J K L LJ M N NJ O P R S Š T U V Z Ž Q W Y X
Tema zaključana.
30.03.2012 | 13:07
Znači,

1. nazovem Tmobile
2. unlockam iPhone
3. Odem na službene stranice i napravim update

Pitanje:
Da li nakon što napravim taj zadnji update mogu napraviti jailbrake?

Hvala, pozz
Tema zaključana.
30.03.2012 | 15:38
Mozes jer za 3G ima untetherde JB
Tema zaključana.
31.03.2012 | 21:59
FiFi kaže:
Poklanjam točke i zareze te velika slova za prve riječi u rečenici

........,,,,,,,,,, A B C Č Ć D Đ DŽ E F G H I J K L LJ M N NJ O P R S Š T U V Z Ž Q W Y X

hvala bas mi fali ups i did it again
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava