Navigon problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Navigon problem

05.12.2012 | 12:16
Ja san instalira u NAVIGONU-u samo ono sta je potribo na pocetku onih 220 mb i karte hrvatske i to je to,u postavkama pod Obavijesti o stanju u prometu mi je iskljuceno: Optimiraj identifikaciju zastoja,a ukljuceno Radarska kontrola,u Opcenito san stavia modus preuzimanja: Samo WLAN i toe to,i kad iskljucin mobilne podatke nece mi nista trosi, a GPS i navigacija bi tribali radit bez mobilnih podataka ? evo sad san usa u NAVIGON i gps tocnost mi je 100m i evo me nasa odma sad i sve radi dobro,a dosta puta me nenade kako to
Tema zaključana.
05.12.2012 | 12:54
Jel imaš crack verziju ili original?

Ja sam Navigon instalirao na nekoliko ajfona i svi su radili perfektno. Točnost skoro u metar.

Ne očekuj veliku točnost u stanu, kući, garaži ili ispod bilo čega natkrivenog ako koristiš samo GPS.

Neznam koliko dugo korisitš bilo koju navigaciju, ali jednostavno ima bisera koji bi prčkali po navigaciji iz kuće, putem GPS-a, i onda se čudom čude kako to ništa nevalja i kako je to bačen novac!!!!!! Takve treba nečim po čelu opalit!
Tema zaključana.
05.12.2012 | 15:18
crack verziju iman,ma radi sad normalno neznan zasto ovih par dana nije radia nikako,i on bi mi triba radi negdi na selu nekome di nema uopce interneta ni signala jel tako,to pitan jer ga nisan jos testira na takvin mistima
Tema zaključana.
05.12.2012 | 17:03
Svugdje treba radit jedanko, pa i tamo gdje nema signala! Probleme možeš jedino očekivati na zatvorenim prostorima, između viših objekata i sl. Navigacija radi kako signale odašilje satelit, a još brže ako je potpomognuto internetom koji u suštini nije nužan za funkcioniranje. Treba joj 3 ili 4 satelita za točnu poziciju xyz i to je najbolje kad su bar tri različiito pozicionirana na nekoj zamišljenoj ravnini koja tangira tebe(tvoj uređaj) kao točku na sferi.

Ne zamaraj se sa intenetom jer nije potreban. I nabavi legalnu verziju jer crack verzije u svemu pa tako i navigaciji imaju neke svoje mušice.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Prijava