SIRI
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

SIRI

09.04.2012 | 22:45
pozdrav svima! imam problem sa siri aplikaciom! restartovao sam iphon sa softverom 5.0.1 pa mi siri ne radi. otisao sam na postavke i ponovo pokrenuo siri ali na SPIRE mi nema proxy host....tako kada pokrenem siri pojavi mi se onaj zvucnik ali nema nikakvog tona,glasa samo tako stoji i ne prima glasovne naredbe? kako mogu doci do proxy hosta za spire,ako je uopste u tome problem! pozdrav!
Tema zaključana.
19.04.2012 | 23:48
idi na green river proxy upisi na trazilicu i sve ces pronaci upute za ostvariti vezu...
meni radi perfektno...
Tema zaključana.
11.05.2012 | 19:03
pozz...isao sam na green ali mi nista ne izbacuje,nikakvu stranicu!!
ima li jos neko rjesenje? hvala
Tema zaključana.
19.05.2012 | 20:44
connect.grwh.net:1001 unesi u spire...garantirano radi!

Ako ti slucajno izbaci server samo promini broj ovaj zadnji imas od 1001 d0 1010.

Pozz frende nadan se da san rijesia problem
Tema zaključana.
22.05.2012 | 00:08
ma ne pomaze mi nista ne znam sta sam radio pa mi ne radi siri! moze li neko uputstvo za novo instaliranje siri,sta mi sve treba da skinem i instaliram? hvala i pozz sto mi pomazes da rijesim problem jer mi se siri jako svidja!!
Tema zaključana.
27.05.2012 | 11:32
deinstaliraj spire i idi u cydiu i dodaj izvor repo.technetec.com/vip/ i tamo ces naci Spite za 5.0.1 i fix pack...mislim da je u tome problem jer je originalni Spire loš ://...Spite je brža verzija u biti kad to napravis slijedi moje prijasnje upute i sve bi tribalo štimati
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava