pokvario mi se wi-fi i spajanje na comp
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

pokvario mi se wi-fi i spajanje na comp

10.04.2012 | 22:13
uglavnom, imam iphone 3gs, jeilbreakala sam ga prošle godine, sve je savrseno radilo do neki dan , ne mogućnost spajanja na Wi-Fi , a kad ga spojim na comp.ne prepoznaje ga te ne mogu prebacit slike ni kontakte, htjela sam promjeniti softver ,ali htjela bi sacuvat slike i i kontakte... jel znate neki program preko kojeg bi se to moglo ? Hvala!
Tema zaključana.
10.04.2012 | 23:22
S obzirom da ti WiFi više ne radi jedina opcija jest da ga nekako kabelom spojiš na računalo da ga prepozna. Provjeri još jednom da ga spajaš sa ispravnim kabelom na računalo na USB port koji je svakako direktno na matičnoj ploči, obično su to oni priključci na stražnjoj strani PCa, a ne preko produžnih kabela ili kakvih USB hubova.

Pretpostavljam da koristiš PC i windowse koje? Da li se čuje zvuk prilikom spajanja iPhonea na računalo ili se baš ništa ne događa?
Tema zaključana.
11.04.2012 | 14:28
Koliko vidim ima nas dosta kojima na 3gs-u ne radi wi-fi.
Tema zaključana.
11.04.2012 | 18:44
ma neee, sve je u redu sa spajanjem prepozna njega itunes i puni se preko kabela, ali ne otvara datoteku za slike , ne mogu ih prebacit , probala sam i na drugom compu.ali nista , isto ne prepoznaje, jel znate neki program preko kojeg bi mogla spasit slike, pa ja lako poslije stavim novi softver i vidim kako , sto , ali nebi volila ostat bez slika i kontakata u imeniku, hvalaaa... ma stvarno nikad problema s njim, imam ga od pocetka 2010 god , wi.fi i sve super , ovo mi je prvi kvar tako da dobar je on , samo ga treba malo osvjeziti ))
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava