Kik messenger
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kik messenger

13.04.2012 | 16:40
Pozdrav...
Skinem app pokrenem je....
Krenem se registrirati... Upisem sve podatke i kliknem next.... I odjednom mi izbaci program... Znaci niti se ne regam... Moze li itko pomoc ?
iPhone 4s
Tema zaključana.
15.04.2012 | 16:27
Nitko nema rjesenje ?? Hard reset opet neradi
Tema zaključana.
15.04.2012 | 17:18
Eto, ja ga skinuo na moj 4S sa jailbreakanim iOS 5.0.1 instalirao, pokrenuo, upisao potrebne podatke za napraviti novi račun i sve prošlo ok.

Kod izrade računa moraš paziti da ti nakon upisa sa desne strane stavi zelenu kvačicu, ako ne stavi zelenu kvačicu već crveni X onda moraš to ispaviti. Moguće je da zbog toga na kraju kik-sne?

Upravo dobio na mail zahtjev za potvrdu izrađenog korisničkog računa na Kiku the miku

Dakle, provjeri da su ti uključene obavijesti, da si na mreži i imaš pristup internetu, provjeri koliko ti je aplikacija uključeno na multitasking traci (dva puta stisnut Home tipku) pa pogasi sve što ti ne treba cuclat memoriju.
Tema zaključana.
15.04.2012 | 19:23
Problem je u tome sve ide kako triba i kad na registraciji kliknem next samo izbaci program...
Tema zaključana.
15.04.2012 | 20:35
A jesi probao izbrisati aplikaciju pa je ponovo instalirati? Kako je meni sve prošlo bez problema i nisam uspio dobiti isti problem koji imaš ti, ne znam kako ti drukčije pomoći osim dati koju sugestiju.

Možda je u pitanju neki tweak koji smeta za nesmetanu komunikaciju aplikacije sa serverom, ako imaš jailbreakan iPhone? Jer očito da tu puca, dakle kad treba obaviti prijavu i registraciju.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava